Meedoen werkt!

Stichting de Belvertshoeve

Terug naar overzicht

Werkaanbod

Soort werk

Dieren, Groen, Horeca

Algemene beschrijving

Binnen de projecten werken gediplomeerde leerwerkmeesters. Zij begeleiden de jongeren binnen hun loopbaan. Zij zijn gericht op het aanleren en vergroten van werknemersvaardigheden zoals op tijd komen, opdrachten aannemen, zelfstandig werken, samenwerken, opdrachten secuur afwerken, etc.. Hiernaast leren zij je praktische vaardigheden. Welke dit zijn hangt af van het project waar je werkt. Afhankelijk van de loopbaanfase waarin je zit wordt de intensiteit van de ondersteuning van de leerwerkmeester bepaald.
Als je over voldoende praktische vaardigheden en werknemersvaardigheden beschikt kun je met behulp van je mentor gaan werken (betaald of onbetaald) bij een extern bedrijf.

Toeleiding naar betaald werk

Nee

Rolstoel toegankelijk

Nee

Beschrijving soort werk

De dagbesteding van de Belvertshoeve bestaat uit drie projecten: terrein- en groenvoorziening, dieren en horeca.
Binnen het project leer je praktische vaardigheden, waarvoor je ook certificaten kunt behalen.

Wat moet je kunnen om deel te nemen?

Je hoeft niet over vaardigheden te beschikken om te kunnen starten. Wel vinden we het belangrijk dat je gemotiveerd bent om dingen te leren en om jezelf te ontwikkelen met hulp van de leer-werkmeesters.

Situering in wijk

De Belvertshoeve is gelegen aan de rand van een natuurgebied, in de bossen van Oisterwijk. Het ligt op een kwartier fietsen van het centrum en station. Wij zijn niet bereikbaar met het openbaar vervoer.

Bereikbaarheid

Openbaar vervoer >500m

Mogelijke werktijden

Ochtend Middag Avond
Maandag x x
Dinsdag x x
Woensdag x x
Donderdag x x
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

In de horeca liggen de werktijden anders. Je bent dan vrij op maandag en dinsdag en werkt volgens een wisselend rooster op woensdag, donderdag, vrijdag en in het weekend

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en normale begaafdheid, Autisme en verstandelijke beperking, Gedragsproblemen, Licht verstandelijke beperking, Psychische beperking

Begeleiding

Zeer intensief

Verzorging

Zeer intensief

Verpleging

Geen

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in dit aanbod of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.