Meedoen werkt!

Werkaanbod

Soort werk

Belevingsgerichte dagactiviteit, Creatief, Dieren, Groen, Techniek, Zorg

Algemene beschrijving

De cliënten die ons bezoeken zijn niet in staat om een zelfstandige invulling te geven aan hun tijd en hebben dagelijks begeleiding nodig.
De cliënten van Net Anders voelen zich thuis in een groene, enigszins dynamische omgeving, waar ook ruimte is voor rust en ontspanning.

Toeleiding naar betaald werk

Nee

Rolstoel toegankelijk

Nee

Beschrijving soort werk

Voor de start van de begeleiding worden aan de hand van de indicatie in overleg individuele doelen gesteld. Vanuit deze doelen wordt een individueel dagprogramma ontwikkeld, waarin de mogelijkheden en interesses van de cliënt ons uitgangspunt zijn. In dit dagprogramma besteden we veel aandacht aan het tot rust brengen van de cliënt en bieden we een duidelijke dagstructuur. De cliënt wordt middels positieve ervaringen geprikkeld om vaardigheden te ontwikkelen en vast te houden en om zelfredzaamheid te creëren.

Wat moet je kunnen om deel te nemen?

Een deelnemer moet passend zijn op de locatie van Net Anders, dit wordt in het oriënterende gesprek met ouders-verzorgers en/of verwijzers nader bekeken.

Situering in wijk

Onze vestigingsplaats is in Haaren (Noord-Brabant) midden in de natuur van het Brabants landschap. We hebben een zelfstandige plek op het melkveebedrijf van de familie Vugts: ‘De Beekhoeve’. Op deze locatie ontwikkelen we activiteiten die aansluiten bij de vraag van onze deelnemers.

Bereikbaarheid

Openbaar vervoer >500m

Mogelijke werktijden

Ochtend Middag Avond
Maandag x x
Dinsdag x x
Woensdag x x
Donderdag x x
Vrijdag x x
Zaterdag
Zondag

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en normale begaafdheid, Autisme en verstandelijke beperking, Gedragsproblemen

Omschrijving werkomgeving

Net Anders biedt individuele begeleiding aan mensen met een stoornis binnen het autistisch spectrum.
Onze vestigingsplaats is in Haaren (Noord-Brabant) midden in de natuur van het Brabants landschap. We hebben een zelfstandige plek op het melkveebedrijf van de familie Vugts: ‘De Beekhoeve’. Op deze locatie ontwikkelen we activiteiten die aansluiten bij de vraag van onze deelnemers.
We geloven in de combinatie van een mooie, passende locatie en een zorgaanbod met veel ruimte voor individuele aandacht.

Wat kun je er leren

Vaak wordt onderschat hoe lastig ‘normaal functioneren’ is. Met alle gevolgen van dien voor het zelfvertrouwen en de identiteitsontwikkeling, voor sociale ontwikkeling en zelfstandigheid.
Net Anders biedt individuele begeleiding aan cliënten als het inderdaad niet vanzelf gaat, als de ontwikkeling onder druk staat.

Groepsgrootte

Niet van toepassing

Begeleiding

Intensief, Zeer intensief

Verzorging

Geen

Verpleging

Geen

Omschrijving

We denken dat je goed bent in dat wat je graag doet. De mogelijkheden en interesses van de deelnemer zijn dan ook ons uitgangspunt. Hun vraag staat centraal. Vanuit dat wat de deelnemer wél wil, kan en durft, ontwikkelen we een programma op maat.

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in dit aanbod of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.