Meedoen werkt!

Doederij Zorggeluk

Terug naar overzicht

Werkaanbod

Soort werk

Creatief, Horeca, Overige

Algemene beschrijving

Je werkt in en om het museum en stoomcafé. Je komt veel in contact met bezoekers/klanten van het museum/stoomcafé.

Toeleiding naar betaald werk

Nee

Rolstoel toegankelijk

Nee

Beschrijving soort werk

Het onderhouden en openen van museum Stoomgemaal de Tuut, Werken in de het stoomcafé. taken van schoonmaken, afwas tot het opnemen, bereiden en wegbrengen van bestellingen. Er is ook ruimte voor creatieve activiteiten, vaardigheidstraining, beweging en geheugentraining.

Bereikbaarheid

Openbaar vervoer >500m

Mogelijke werktijden

Ochtend Middag Avond
Maandag x x
Dinsdag x x
Woensdag x x
Donderdag x x
Vrijdag x x
Zaterdag
Zondag

De werktijden zijn van 9.00 uur tot 16.00 uur.

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Verstandelijke beperking

Omschrijving werkomgeving

Deelnemers werken tussen de gasten van het museum. Er is een vaste tafel waarin deelnemers hun plek hebben voor houvast. Ontmoeting en samenwerking staat centraal. We geloven erin dat, ondanks je beperking je altijd iets voor een ander kunt betekenen. In ons geval betekend dat het museum 4 tot 6 dagen in de week geopend is voor publiek. Het museum is wordt beheerd door een vrijwilligersstichting.

Wat kun je er leren

Samenwerken, sociale vaardigheden/klantbediening, Horeca taken zoals afwas, bestelling opnemen, bestelling bereiden, bestelling uitserveren.
Lichte onderhoudswerkzaamheden voor het museum zoals vegen en schoonmaken.
Je leert dat je ondanks je beperking altijd iets voor een ander kan betekenen. Ook is er ruimte voor creativiteit, beweging en geheugentraining.

Groepsgrootte

5 tot 10 medewerkers

Begeleiding

Intensief

Verzorging

Enige

Verpleging

Op afroep

Omschrijving

"Elke dag zijn er twee begeleiders aanwezig. Een begeleider richt zich op het museum en de horeca met een groepje deelnemers terwijl de andere begeleider zich ontfermd over de sociale opvang/inloop en de vaardigheidstraining. Er is een eigen bus waarmee deelnemers worden opgehaald en weggebracht door een van de begeleiding zodat er een `warme` overdracht is met de woonlocatie.

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in dit aanbod of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.