Meedoen werkt!

ARTenZO Breda, centrum voor beeldend werk

Terug naar overzicht

Werkaanbod

Soort werk

Creatief

Algemene beschrijving

Bij ARTenZO Breda werken we beeldend en digitaal. In de ateliergroep wordt getekend en geschilderd. In een van de twee multimedia groepen kan men vrij of in opdracht werken. In de projectgroep geven we workshops, maar er zijn ook projecten zoals; grafiek, textiel, papiermaché, hout, etc. De service groep verzorgt de koffie, thee, de soep en broodjes en zij ondersteunen bij diverse huishoudelijke taken zowel binnen als buiten het gebouw. Door deel te nemen aan de workshops kan men zich oriënteren binnen de andere groepen. Door deelname aan een van de cursussen, kan men zich specialiseren in een specifieke werkwijze of materiaalsoort. ARTenZO Breda heeft een expositieruimte. Hierin zijn wisselende exposities te bezichtigen en is er de mogelijk om werk te huren en/of aan te schaffen.

Toeleiding naar betaald werk

Nee

Rolstoel toegankelijk

Ja

Situering in wijk

ARTenZo Breda ligt midden in een woonwijk in Breda.

Bereikbaarheid

Openbaar vervoer <500m

Mogelijke werktijden

Ochtend Middag Avond
Maandag x x
Dinsdag x x
Woensdag x x
Donderdag x x
Vrijdag x x
Zaterdag x
Zondag x

We werken van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 16.00 uur. In overleg kunnen we je werkdagen bepalen.

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en verstandelijke beperking, Gedragsproblemen, Licht verstandelijke beperking, Meervoudige beperking, Niet-aangeboren hersenletsel (NAH), Verstandelijke beperking

Omschrijving werkomgeving

ARTenZO Breda staat open voor iedereen, maar met name voor mensen met een verstandelijke beperking. Door het aanreiken van diverse materialen en technieken, halen we de maximale creativiteit uit de mens. Het programma is aangepast aan de individuele talenten en mogelijkheden. Het spontane karakter van het werk staat voorop. Per groep werken ongeveer 10 cliënten met een lichte of matige verstandelijke beperking en/of mobiele beperking. Soms is er sprake van autisme. Er is altijd begeleiding in nabijheid.

Groepsgrootte

Niet van toepassing

Begeleiding

Gemiddeld

Verzorging

Geen

Verpleging

Geen

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in dit aanbod of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.