Naar inhoud Naar navigatie
Locatie op de plattegrond
Organisatie
UniK B.V.
UniK biedt dagbesteding horeca en groen bij de kasteeltuinen Arcen
Lingsforterweg 26
5944 ZG Arcen

Telefoonnummer
088-2052345

UniK biedt dagbesteding horeca en groen bij de kasteeltuinen Arcen

Doelgroep

Soort beperking
Alle beperkingen, Auditief en communicatief, Autisme en verstandelijk, Autisme normaal begaafd, Dementie, Epilepsie, Lichamelijk, Licht verstandelijk, NAH, Psychische, Verstandelijk, Zintuigelijk, Meervoudig
Beschrijving werkomgeving
Bij de kasteeltuinen werken we bij horecagelegenheid de Casa Verde en in het groen over het hele park.
De Casa Verde betekent het groene huis en is ingericht met tropische beplanting. Het heeft een schitterend buitenterras wat gelegen is aan de centrale vijver. In de Casa Verde staat de bar van waaruit wij onze werkzaamheden verrichten.
Wat kun je er leren
Naast dat je op onze dagbesteding zinvol bezig bent is er ook een mogelijkheid, dankzij Gilde Opleidingen, een mbo niveau 1 (deel)certificaat te behalen binnen de horeca, gericht op vaardigheden in de praktijk.
UniK zorgt hierbij voor professionele coaching en begeleiding, waarbij de focus ligt op eigen krachten en talenten.
Groepsgrootte
1-5 medewerkers
Getoonde informatie onjuist?

Tip

Is de informatie die u hier ziet onjuist? Of is het werkaanbod niet beschikbaar? Tip dan de betreffende organisatie.
  • *
  • *
  • *

* dit is een verplicht veld

Hoe wij omgaan met uw privacy.

Ondersteuning

Begeleiding
Gemiddeld
Beschrijving van de ondersteuning
Er is altijd begeleiding aanwezig.

Werkaanbod

Soort werk
Winkel en horeca
Algemene beschrijving
UniK is een organisatie die ondersteuning op maat biedt aan mensen met een lichamelijke, verstandelijke en/of gedragsmatige beperking, vanuit de WMO/Jeugdwet.
Bij UniK geloven we in een wereld waarin iedereen meedoet en meehelpt. Daarom kijken we altijd liever naar wat mensen wel kunnen, in plaats van wat niet. Samen vinden we de ondersteuning die het beste bij je past.

Kasteeltuinen Arcen is een bloemen- en plantenpark waar bezoekers komen om de meer dan 15 verschillende tuinen te bezoeken.
In het park worden ook evenementen georganiseerd, kun je midgetgolfen, een tentoonstelling in het kasteel bezoeken, regelmatig luisteren naar een muziekoptreden of genieten van iets lekkers in een van de restaurants.
Voor kinderen is er ook een speeltuin en een Aaiweide.
Toeleiding naar betaald werk
nee
Beschrijving soort werk
Bij horecagelegenheid de Casa Verde vervullen wij de rol van gastheer/ gastvrouw. De werkzaamheden zijn zeer gevarieerd. Wij bieden een kleine kaart met verschillende keuzemogelijkheden.
Als zelfbedieningsmedewerker verzorg je vanaf de balie diverse soorten drankjes en kleine versnaperingen. Daar waar mogelijk verricht je kassawerkzaamheden en breng je bestellingen aan tafel.
Tevens voer je ook voorbereidende en afrondende werkzaamheden uit, zoals bijvoorbeeld: schoonmaken, afwassen, voorraad aanvullen, spullen klaarzetten enz.
Bij het groen zorg je voor het onderhoud en schoonhouden van het park. Het park biedt volop mogelijkheden om leuke en nieuwe klussen uit te voeren. De werkzaamheden worden zoveel mogelijk verricht in samenwerking met de tuinmannen van het park en bestaan onder andere uit: blad harken, vijver onderhoud, prullenbakken legen, wandelpaden onderhouden enz.
Rolstoeltoegankelijk
ja
Bereikbaarheid
Openbaar vervoer
<500m
Mogelijke werktijden
Tijden Ochtend Middag Avond
Maandag × ×
Dinsdag × ×
Woensdag × ×
Donderdag × ×
Vrijdag × ×
Zaterdag
Zondag
Van 9.00-16.30 uur
In overleg kunnen deze worden gewijzigd.

Contact

Organisatie
UniK B.V.
Contactpersoon
Maike v. Biene en Evelien Janssen
Tel: 06-10252865 en 06-82347068
maike.vanbiene@unik.nl; evelien.janssen@unik.nl
Website
UNIK B.V.

Heeft u interesse in deze dagbesteding of wilt u extra informatie? Klik dan op de onderstaande contact button en de organisatie zal contact met u opnemen.

Neem contact op