Naar inhoud Naar navigatie
Locatie op de plattegrond
Organisatie
SDW
SDW Dagcentrum de Pompon
Dahliastraat 86
4613 DP Bergen op Zoom

Telefoonnummer
088-2593010

SDW Dagcentrum de Pompon

Doelgroep

Soort beperking
Verstandelijk
Getoonde informatie onjuist?

Tip

Is de informatie die u hier ziet onjuist? Of is het werkaanbod niet beschikbaar? Tip dan de betreffende organisatie.
  • *
  • *
  • *

* dit is een verplicht veld

Hoe wij omgaan met uw privacy.

Ondersteuning

Begeleiding
Intensief
Verzorging
Intensief
Verpleging
Aanwezig

Werkaanbod

Soort werk
Belevingsgerichte dagactiviteit
Algemene beschrijving

Dagcentrum De Pompon biedt dagbesteding aan kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking en een lichamelijke beperking (ernstige meervoudige beperking). Ook kinderen met een gedragsproblematiek kunnen bij De Pompon terecht. Centrum voor Consultatie en Expertise geeft hierbij ondersteuning. 

Toeleiding naar betaald werk
nee
Beschrijving soort werk

Het interieur is volledig aangepast aan de mogelijkheden van de cliënten: everysense snoezelruimte, waterspeelplaats met jacuzzi, bewegingsruimte met springkussen, individuele therapieruimtes, slaap/rustruimtes. In de afgeschermde tuin is volop ruimte en mogelijkheid om te spelen en te genieten op de speciaal aangepaste speeltoestellen. De basisgroep heeft een eigen groepsruimte. Vanuit de groep gaat de cliënt naar therapie en/of een activiteitengroep. Denk hierbij bijvoorbeeld aan communicatie, spel, muziek, bewegen, water, hal/ballenbad.

Wat moet je kunnen om deel te nemen?

De Pompon is geschikt voor kinderen, jongeren en volwassenen met een ernstige tot zeer ernstige (meervoudige) verstandelijke beperking bij wie geen sprake is van onderwijs- of arbeidsperspectief.

Rolstoeltoegankelijk
ja
Situering in wijk

De Pompon is gevestigd in een ruim, gemoderniseerd gebouw midden in een woonwijk op loopafstand van winkelcentrum en park.

Bereikbaarheid
Openbaar vervoer
<500m
Mogelijke werktijden
Tijden Ochtend Middag Avond
Maandag × ×
Dinsdag × ×
Woensdag × ×
Donderdag × ×
Vrijdag × ×
Zaterdag
Zondag

Contact

Aanmeld procedure

Het Startpunt van SDW beantwoordt al uw vragen. Wij zijn u graag van dienst met informatie, advies en bemiddeling. De deur van het Startpunt staat open voor mensen die ons al kennen en voor hen die ons willen leren kennen. Om gebruik te maken van de dienstverlening van SDW is een indicatie van het Centrum indicatiestelling Zorg (CIZ) nodig. Deze kunt u zelf aanvragen bij MEE West Brabant.

Organisatie
SDW
Contactpersoon
Het Startpunt
Tel: 088-2593010
startpunt@sdwzorg.nl
Website
http://www.sdwzorg.nl

Heeft u interesse in deze dagbesteding of wilt u extra informatie? Klik dan op de onderstaande contact button en de organisatie zal contact met u opnemen.

Neem contact op