Naar inhoud Naar navigatie
Locatie op de plattegrond
Organisatie
De Megense Molen
De Megense Molen
Molenstraat 2 A
5366 BV Megen

Telefoonnummer
0412 462227

De Megense Molen

Doelgroep

Soort beperking
Autisme normaal begaafd, Auditief en communicatief, Autisme en verstandelijk, Dementie, Epilepsie, Lichamelijk, Licht verstandelijk, Meervoudig, Verstandelijk, Psychische, Zintuigelijk, NAH
Beschrijving werkomgeving
We bieden dagbesteding aan mensen met een beperking. Ook deze mensen tellen mee in onze gemeenschap. De Megense Molen is tevens een punt waar u gezellig samen kunt genieten van een kopje koffie of een lekkere pizza in onze winkel of op ons het terras. Maar tevens bieden wij een postservice, stomerijservice en een werkplaats waar we onder andere fietsen repareren.
Wat kun je er leren
Binnen teamverband samenwerken.
Groepsgrootte
1-5 medewerkers
Getoonde informatie onjuist?

Tip

Is de informatie die u hier ziet onjuist? Of is het werkaanbod niet beschikbaar? Tip dan de betreffende organisatie.
  • *
  • *
  • *

* dit is een verplicht veld

Hoe wij omgaan met uw privacy.

Ondersteuning

Begeleiding
Gemiddeld, Intensief
Beschrijving van de ondersteuning
De begeleiding die nodig is, wordt per medewerker bekeken en kan vanuit een PGB worden gerealiseerd.

Werkaanbod

Soort werk
Winkel en horeca
Algemene beschrijving
Bij de Megense Molen bieden we ook dagbesteding aan voor mensen met een lichte beperking. Ook zij willen graag hun steentje bijdragen aan de maatschappij, en het gevoel hebben dat ze er echt bij horen. Dat is bij ons mogelijk. Wij bieden ze de hele dag leuke activiteiten aan om te doen en zodat ze zich nuttig kunnen voelen, wat ze dan ook zeker zijn.

De Megense Molen is tevens een punt waar u gezellig samen kunt genieten van een kopje koffie of een lekkere pizza in onze winkel of op ons zonnige terras.
Toeleiding naar betaald werk
ja
Beschrijving soort werk
Voor ieder is er wel wat bij, de techneuten kunnen helpen met reparaties van elektronische apparaten. Degene die wat beter zijn met praktisch werk kunnen goed helpen bij houtbewerking en het repareren van fietsen. Vinden ze het leuk om met mensen om te gaan? Dan kunnen ze bij ons helpen in de bediening van eten en drinken. Als koken is wat ze interesseert, kunnen ze ons helpen bij het bakken van echte ambachtelijke pizza's in een ouderwetse hout gestookte pizzaoven. Zo kunnen we nog veel meer dingen bedenken zodat iedereen zich hier thuis voelt, en hebben ze het gevoel dat ze het beste uit zichzelf halen. We vinden het belangrijk dat ook zij belangrijk en nuttig kunnen zijn, en ook het gevoel hebben dat ze dat zijn. Iedereen in deze maatschappij is gelijk, en moet ook gelijke kansen krijgen.
Wat moet je kunnen om deel te nemen?
Het leuk vinden om binnen een gezellig team te kunnen werken.
Rolstoeltoegankelijk
ja
Indeling per werkaanbod
Vanuit de Megense molen is er een postservice, stomerijservice en een werkplaats waar we onder andere fietsen kunnen repareren. De ondersteuning kan geboden worden op basis van PGB.
Situering in wijk
Centraal gelegen in het gezellige historische stadje Megen.
Bereikbaarheid
Openbaar vervoer
<200m
Mogelijke werktijden
Tijden Ochtend Middag Avond
Maandag × ×
Dinsdag ×
Woensdag × ×
Donderdag × ×
Vrijdag × ×
Zaterdag × ×
Zondag
Mocht er interesse zijn voor de dinsdagmorgen is dat bespreekbaar.

Contact

Aanmeld procedure
Bij belangstelling loop eens binnen of neem contact met me per mail of bel. We kunnen dan samen kijken welke mogelijkheden we hebben. Mocht het vervoer een probleem zijn, bespreek dit dan met ons.
Organisatie
De Megense Molen
Contactpersoon
Richard Houdijk
Tel: 0412 462227
info@demegensemolen.nl
Website
De Megense Molen

Heeft u interesse in deze dagbesteding of wilt u extra informatie? Klik dan op de onderstaande contact button en de organisatie zal contact met u opnemen.

Neem contact op