Naar inhoud Naar navigatie
Locatie op de plattegrond
Organisatie
Hearts & Letters
Activiteitencentrum Hearts & Letters
Mariastraat 57
5121 JV Rijen

Telefoonnummer
06-24767506

Activiteitencentrum Hearts & Letters

Doelgroep

Soort beperking
Lichamelijk, Autisme normaal begaafd, Zintuigelijk
Beschrijving werkomgeving
Een kleinschalige creatieve omgeving in huiselijke sfeer.
Wat kun je er leren
Door coaching, een goede invulling kunnen gaan geven aan je dagindeling, grenzen stellen, sociale contacten op doen en lotgenotencontacten onderhouden. Je wordt hier steeds op nieuw uitgedaagd.
Groepsgrootte
5-10 medewerkers
Getoonde informatie onjuist?

Tip

Is de informatie die u hier ziet onjuist? Of is het werkaanbod niet beschikbaar? Tip dan de betreffende organisatie.
  • *
  • *
  • *

* dit is een verplicht veld

Hoe wij omgaan met uw privacy.

Ondersteuning

Begeleiding
Gemiddeld, Intensief
Beschrijving van de ondersteuning
Activiteitencentrum Hearts & Letters is in 2013 opgezet door Manou Bach. Ons activiteitencentrum draai volledig op vrijwilligers. Met ons deskundige basis team dragen wij zorg voor de (persoonlijke) begeleiding & continuïteit binnen de groepen. Zij zijn de vaste contactpersonen tussen de deelnemers, het sociaal team van de gemeente en andere betrokken zorgverleners/instanties. Ons basis team wordt versterkt door een team van zeer betrokken en waardevolle vrijwilligers.

Werkaanbod

Soort werk
Creatief
Algemene beschrijving
Hearts & Letters is een activiteitencentrum is voor mensen tussen de 18 en 65+ die (tijdelijk) begeleiding nodig hebben om hun plek in de maatschappij te kunnen (her) vinden.
Toeleiding naar betaald werk
nee
Beschrijving soort werk
Creatieve werken is een middel om aan persoonlijke doelen te werken. Er zijn diverse creatieve mogelijkheden. Het doel is om een geschikte dag invulling te vinden of om een basis te voren naar werk of re-integratie. Iedereen werkt aan zijn of haar eigen doelen door middel van persoonlijke werkstukken en naar eigen kunnen.
Wat moet je kunnen om deel te nemen?
Er moeten persoonlijke doelen gesteld zijn waar aan gewerkt kan worden. Een bepaalde vorm van zelfstandigheid is gewenst, er zijn geen mogelijkheden voor persoonlijk verzorging. Het is een coaching om om te leren gaan met je beperking/ problemen met betrekking tot dagbesteding.
Rolstoeltoegankelijk
ja
Indeling per werkaanbod
Het creatief werken is een belangrijk middel om aan persoonlijke doelen te kunnen werken. Of het nou gaat om het oppakken van bestaande creatieve dagbesteding of het ontdekken van nieuwe activiteiten, iedereen werkt aan een eigen werkstuk of project. Op eigen tempo en kijkend naar persoonlijke doelen, interesse, mogelijkheden, haalbaarheid en belastbaarheid. De doelgroep die wij begeleiden, is niet makkelijk onder één noemer te plaatsen en is zeer uiteenlopend van o.a. een lichte fysieke beperking, langer herstel na ziekte of ongeval, chronische ziekte of andere reden waardoor iemand (tijdelijk) begeleiding nodig heeft.
Situering in wijk
Centraal gelegen in de wijk vlak bij het gemeente kantoor.
Bereikbaarheid
Openbaar vervoer
<200m
Mogelijke werktijden
Tijden Ochtend Middag Avond
Maandag ×
Dinsdag ×
Woensdag
Donderdag ×
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Contact

Aanmeld procedure
Over het algemeen komen onze deelnemers na doorverwijzing van een zorg verlenende instantie of WMO consulent met ons in contact. Tijdens een intake gesprek bij ons centrum, wordt gekeken of de persoonlijke doelen passen bij uw wensen en ons aanbod. Indien dit het geval is, kan er een afspraak worden gemaakt met een WMO consulent binnen uw gemeente, die u verder op weg kan helpen om bij ons activiteitencentrum te kunnen starten.
Organisatie
Hearts & Letters
Contactpersoon
Manou Bach
Tel: 0161-234140 (Tijdens openingstijden)
Mob: 06-24767506
hearts-letters@outlook.com
Website
Activiteitencentrum Hearts & Letters

Heeft u interesse in deze dagbesteding of wilt u extra informatie? Klik dan op de onderstaande contact button en de organisatie zal contact met u opnemen.

Neem contact op