Meedoen werkt!

Zorgatelier Walap

Terug naar overzicht

Werkaanbod

Soort werk

Creatief

Algemene beschrijving

Creatief bezig zijn in een kleinschalige, huiselijke omgeving

Toeleiding naar betaald werk

Nee

Rolstoel toegankelijk

Ja

Beschrijving soort werk

Mozaiek, schilderen, decoupage, verven, naaien, papier mache, glas en porselein verven, hout branden, haken,werken met klei, kaarten maken en nog veel meer creatieve activiteiten zijn mogelijk bij Zorgatelier Walap. Wij werken niet met opdrachten, iedereen mag zelf weten wat hij of zij wil maken. Per dagdeel zijn er 4 tot 5 deelnemers en 2 vaste begeleiders. We werken met z'n allen aan een grote tafel in ons atelier. Naast het creatief bezig zijn is het samen zijn, communiceren, samen eten ook heel belangrijk. Door op deze manier te werken ontstaat er een huiselijke en veilige sfeer.
Bij ons atelier hebben we ook een kleine winkel waar we de door ons gemaakte artikelen proberen te verkopen. Het is mogelijk om mee te helpen met het gezellig maken van de winkel en het helpen van de klanten maar dit is zeker geen "must".

Wat moet je kunnen om deel te nemen?

Om deel te kunnen nemen moet je het leuk vinden om creatief bezig te zijn, je hoeft niets te kunnen want je kan alles hier leren.

Bereikbaarheid

Openbaar vervoer <500m

Mogelijke werktijden

Ochtend Middag Avond
Maandag x
Dinsdag x x
Woensdag x x
Donderdag x x
Vrijdag x x
Zaterdag x
Zondag x

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en normale begaafdheid, Autisme en verstandelijke beperking, Dementie, Licht verstandelijke beperking, Niet-aangeboren hersenletsel (NAH), Psychische beperking

Omschrijving werkomgeving

Kleinschalig, huiselijk, veilig

Groepsgrootte

Tot 5 medewerkers

Begeleiding

Intensief

Verzorging

Geen

Verpleging

Geen

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in dit aanbod of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.