Meedoen werkt!

Werkaanbod

Algemene beschrijving

De Wijkshop is een dagbestedingslocatie op het terrein Hernesseroord in Middelharnis.

Via de website van de Wijkshop is het mogelijk voor woningen en andere dagbestedingslocaties om een bestelling te plaatsen. De cliënten van de Wijkshop stellen de bestellingen samen en brengen deze hierna weg op het terrein van Zuidwester. Sommige cliënten van de Wijkshop kopen ook producten in het dorp voor de bestellingen van de webshop.

Toeleiding naar betaald werk

Nee

Rolstoel toegankelijk

Nee

Bereikbaarheid

Mogelijke werktijden

Ochtend Middag Avond
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Licht verstandelijke beperking

Omschrijving werkomgeving

Op deze dagbestedingslocatie werk je onder begeleiding en we hebben plaats voor cliënten die licht verstandelijk beperkt zijn. Dagbesteding voor cliënten in een rolstoel is niet mogelijk vanwege de inrichting van de locatie. Op deze dagbestedingslocatie werk je onder begeleiding en we hebben plaats voor cliënten die licht verstandelijk beperkt zijn. Dagbesteding voor cliënten in een rolstoel is niet mogelijk vanwege de inrichting van de locatie.

Wat kun je er leren

Bijzonder aan deze dagbesteding is dat de cliënt zelfstandig bestellingen kan samenstellen. Deze bestellingen brengt de cliënt zelf naar de klant. Dit goed is voor hun zelfstandigheid en zelf redzaamheid. Het maximaal aantal cliënten die aan het werk is bij de Wijkshop 4 tot 5.

Groepsgrootte

Tot 5 medewerkers

Begeleiding

Enige

Verzorging

Geen

Verpleging

Geen

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in dit aanbod of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.