Meedoen werkt!

Werkpost Theater Klare Taal

Terug naar overzicht

Werkaanbod

Soort werk

Creatief

Algemene beschrijving

Theater Klare Taal is een theatergroep voor mensen met een beperking. Onder begeleiding van professionele theater- en muziekdocenten worden er samen hoogwaardige producties bedacht, geproduceerd en gespeeld voor publiek. Als speler van Theater Klare Taal ben je meer dan alleen een speler. Samenwerken, eigen inbreng, het laten zien van arbeidsvaardigheden, er wordt veel van je verwacht.

Toeleiding naar betaald werk

Nee

Rolstoel toegankelijk

Ja

Beschrijving soort werk

De dag is opgedeeld in 3 blokken met daar tussen in 2 pauzes. Er is één blok muziek en 2 blokken theater. Ook wordt er veel gedanst. Iedereen heeft naast wat er gevraagd wordt op de theatervloer ook zijn eigen taken. Zo is het theater ook een plek om arbeidsvaardigheden op te doen.

Bereikbaarheid

Openbaar vervoer <500m

Mogelijke werktijden

Ochtend Middag Avond
Maandag
Dinsdag x x
Woensdag
Donderdag x x
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Dinsdag en donderdag van 10.00 tot 15.00 uur. Wij hebben onze eigen ruimte waar we ook pauzeren.

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Verstandelijke beperking

Wat kun je er leren

Je kunt je zelf ontwikkelen op het gebied van dans, muziek, theater, schrijven en improviseren, samenwerken, spreken. Maar daarnaast ook het op doen van arbeidsvaardigheden zoals afspraken nakomen, aandacht erbij houden, taken uitvoeren, zelfstandig werken.

Groepsgrootte

10 of meer medewerkers

Begeleiding

Intensief

Verzorging

Geen

Verpleging

Geen

Omschrijving

Er is gedurende de dag altijd een begeleider aanwezig voor ondersteuning. De ondersteuning richt zich vooral op het omgaan met emoties, bieden van een luisterend oor en het uitzetten van de lijnen. De spelers zijn over het algemeen van redelijk hoog niveau. Iedereen kan zelfstandig naar de toilet en eten en zich goed verstaanbaar maken.

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in dit aanbod of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.