Meedoen werkt!

Werkpost Noorderlicht

Terug naar overzicht

Werkaanbod

Soort werk

Dienstverlening, Groen, Huishoudelijk, Overige

Algemene beschrijving

Werkpost Noorderlicht geeft mensen met een dagbestedingsindicatie, participanten en assistent-medewerkers en stagiairs de mogelijkheid om begeleid te werken en biedt mensen uit de buurt ondersteuning bij activiteiten en hulp bij kleinschalig onderhoud. De werkpost is gevestigd in Brede School Noorderlicht.

Toeleiding naar betaald werk

Ja

Rolstoel toegankelijk

Ja

Beschrijving soort werk

De werkzaamheden lopen uiteen van kleinschalig onderhoud in de wijk en rondom en in het gebouw van Noorderlicht en de Brede School. De werkpost verzorgt een uitstekende leerplek voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt om ervaringen op te doen en door te groeien naar een betaalde baan.

Bereikbaarheid

Openbaar vervoer <200m

Mogelijke werktijden

Ochtend Middag Avond
Maandag x x
Dinsdag
Woensdag x x
Donderdag x x
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en normale begaafdheid, Autisme en verstandelijke beperking, Licht verstandelijke beperking, Niet-aangeboren hersenletsel (NAH), Psychiatrische beperking, Psychische beperking, Verstandelijke beperking

Omschrijving werkomgeving

Een fijne werkplek, waar je vaardigheden kan aanleren, die je op weg naar een betaalde baan kunnen helpen. een plek waar je zelfstandig kan werken, maar wel begeleiding aanwezig is.

Wat kun je er leren

"Je kunt leren als schoonmaker, medewerker groenvoorziening, klusjesman, gastvrouw/gastheer, barmedewerker of ondersteuner in de klassen"

Groepsgrootte

5 tot 10 medewerkers

Begeleiding

Gemiddeld

Verzorging

Geen

Verpleging

Geen

Omschrijving

Het ondersteunen in het zo zelfstandig mogelijk te werken, maar wel de veiligheid van een begeleider in de buurt als je even hulp nodig hebt of ergens tegenaan loopt.

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in dit aanbod of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.