Meedoen werkt!

Werkpost Industriegroep

Terug naar overzicht

Werkaanbod

Soort werk

Logistiek, Productie

Algemene beschrijving

Werkpost Industriegroep is een beschermde werkplek waar mensen met afstand tot de arbeidsmarkt met een ondersteuningsvraag kunnen komen werken.

Toeleiding naar betaald werk

Nee

Rolstoel toegankelijk

Ja

Bereikbaarheid

Openbaar vervoer <500m

Mogelijke werktijden

Ochtend Middag Avond
Maandag x x
Dinsdag x x
Woensdag x x
Donderdag x x
Vrijdag x x
Zaterdag
Zondag

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Auditieve of communicatieve beperking, Autisme en normale begaafdheid, Autisme en verstandelijke beperking, Epilepsie, Gedragsproblemen, Lichamelijke beperking, Licht verstandelijke beperking, Meervoudige beperking, Niet-aangeboren hersenletsel (NAH), Psychiatrische beperking, Psychische beperking, Verstandelijke beperking, Zintuiglijke beperking

Omschrijving werkomgeving

"De werkvloer is ingericht als een grote werkplaats waar een ieder zijn eigen werkplek heeft. De werkvloer is gestructureerd en duidelijk vorm gegeven."

Wat kun je er leren

"Op werkpost Industriegroep kan er gewerkt worden aan de arbeidsvaardigheden, kan er gewerkt worden aan het leren in- en ompakken en zijn er opleidingsmogelijkheden.
Persoonlijke ontwikkeling staat centraal.
Daarnaast is er volop aandacht voor de verdere ontwikkeling van de sociale vaardigheden."

Groepsgrootte

10 of meer medewerkers

Begeleiding

Intensief

Verzorging

Gemiddeld

Verpleging

Geen

Omschrijving

"Op werkpost Industriegroep ondersteunen en begeleiden we mensen met een afstand arbeidsmarkt.
Dit doen we door middel van aanbieden van in- en ompakwerkzaamheden voor een aantal vaste opdrachtgevers.
De ondersteuningsvraag en de individuele doelen van de cliënt staat centraal. Dit vanuit de visie van het ""Alledaags Geluk"" model.
Daarnaast is er volop aandacht voor het ""leren en ontwikkelen"". Dit wordt onder andere gedaan door te kijken nar de individuele leervraag en door middel van het aanbieden van workshops. Dit zal zich steeds verder ontwikkelen.
Op werkpost Industriegroep werkt een team van professionele begeleiders die een beroepsgerichte zorgopleiding hebben. Zo kunnen we een kwalitatief hoog niveau van dagelijkse passende ondersteuning bieden.

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in dit aanbod of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.