Meedoen werkt!

Werkplaats en Tuinderij De Ark

Terug naar overzicht

Werkaanbod

Soort werk

Creatief

Algemene beschrijving

Buiten werken, op de tuin en in het bos. Werken met producten uit de tuin: hout bewerken, jam maken, kruidenzakjes naaien en soep maken om zelf op te eten! In een gezellige en mooie omgeving vul je de dag bij De Ark met activiteiten die bij jou passen. Werkplaats en Tuinderij De Ark is aangesloten bij Landzijde, het samenwerkingsverband van zorgboerderijen in Noord Holland.

Toeleiding naar betaald werk

Nee

Rolstoel toegankelijk

Nee

Beschrijving soort werk

Werkplaats
In de werkplaats kan je praktisch of creatief bezig zijn. Voorbeelden van activiteiten zijn: jam maken, bloemen of kruiden drogen, tekenen of schilderen. We maken muziek of iets mooi met hout. Vaak maken we een pan soep voor de lunch. En omdat we zo dichtbij het bos zijn, kunnen we tussendoor een wandeling maken.

Tuinderij
Als onderdeel van de werkdag, kan er op de tuin gewerkt worden. Hier worden groentes, kruiden en bloemen verbouwd. Je kan er bijvoorbeeld zaaien, wieden, schoffelen, of klanten helpen die komen oogsten. In het najaar en in de winter zijn er werkzaamheden in het bos. Dan moet er hout gezaagd worden of kun je blad harken, takken versnipperen of paden onderhouden. Je bent lekker in beweging en hoeft geen moment stil te zitten.

Bereikbaarheid

Openbaar vervoer >500m

Mogelijke werktijden

Ochtend Middag Avond
Maandag x x
Dinsdag x x
Woensdag x
Donderdag x
Vrijdag x x
Zaterdag x
Zondag x

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Licht verstandelijke beperking, Verstandelijke beperking

Groepsgrootte

Tot 5 medewerkers

Begeleiding

Enige, Gemiddeld

Verzorging

Geen

Verpleging

Geen

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in dit aanbod of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.