Meedoen werkt!

Werkaanbod

Soort werk

Productie, Montage, Grafisch, ICT, Techniek

Algemene beschrijving

Wil je ervaren hoe het is om te werken in een bedrijf? Dan past de dagbesteding van Webego bij jou. Hier kun je spullen inpakken of producten in elkaar zetten. Misschien is het wel jouw opstapje naar een echte baan.

Toeleiding naar betaald werk

Nee

Rolstoel toegankelijk

Ja

Wat moet je kunnen om deel te nemen?

Dagbesteding bij de Zwanenhoeve is geschikt voor jongeren en volwassenen met een licht tot matige verstandelijke beperking.

Situering in wijk

Buiten de bebouwde kom

Bereikbaarheid

Openbaar vervoer >500m

Mogelijke werktijden

Ochtend Middag Avond
Maandag x x
Dinsdag x x
Woensdag x x
Donderdag x x
Vrijdag x
Zaterdag x
Zondag x

Maandag t/m donderdag: 8.30-16.00 uur
Vrijdag: 8.30-12.00 uur

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Auditieve of communicatieve beperking, Autisme en normale begaafdheid, Autisme en verstandelijke beperking, Dementie, Epilepsie, Lichamelijke beperking, Licht verstandelijke beperking, Niet-aangeboren hersenletsel (NAH), Overig, Psychische beperking, Verstandelijke beperking, Zintuiglijke beperking

Omschrijving werkomgeving

Bij Webego doe je opdrachten voor grote bedrijven. Bijvoorbeeld het inpakken van producten of het in elkaar zetten van spullen. Webego is de sociale werkplaats van de gemeente Goeree-Overflakkee. Je werkt hier in een groep van twintig personen, waarvan ongeveer zes mensen via Zuidwester komen. Je werkt volgens vaste tijden, met vaste pauzes en je verdient een eigen inkomen van € 1,50 per dagdeel.

Wat kun je er leren

Dankzij de samenwerking met Webego, de sociale werkplaats van de gemeente Goeree-Overflakkee, kun je ervaren hoe het is om te werken in een bedrijf. Werken bij Webego helpt je om te ontdekken of je eventueel kunt overstappen van de dagbesteding naar een baan.

Groepsgrootte

10 of meer medewerkers

Begeleiding

Geen

Verzorging

Enige, Gemiddeld

Verpleging

Geen

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in dit aanbod of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.