Meedoen werkt!

Vacature voor dagbesteding bij OpenDoor!

Terug naar overzicht

Werkaanbod

Soort werk

Groen, Dieren

Algemene beschrijving

OpenDoor is een (t)huis voor kinderen en (jong-)volwassenen met een verstandelijke beperking. Bij OpenDoor kunnen zij wonen, logeren en op een gezellige, zinvolle manier de dag doorbrengen. Wij geloven niet in dikke boekwerken met regels, wij geloven in menselijke zorg. Op basis van kleinschaligheid, met een gepassioneerde en professionele ondersteuning. Betrokkenheid, ruimte en warmte in een inspirerende en mooie behuizing en setting. Een open en transparante organisatie die duurzaamheid nastreeft op elk gebied.

Toeleiding naar betaald werk

Nee

Rolstoel toegankelijk

Ja

Beschrijving soort werk

In drie groepen (groen, Creatief en Huishouden) leren en genieten onze gasten van werken in de grote tuin en het gezellige huis. Er worden klussen gedaan zoals het timmeren van vogelhuisjes, het onderhouden van de (moes)tuin, het doen van boodschappen, samen koken en bakken, en het maken van creatieve cadeautjes om later te verkopen. Daarnaast vragen de dieren van OpenDoor (geiten, schaapjes, konijnen, cavia's, kippen en varkens) elke dag om liefdevolle verzorging.

Bereikbaarheid

Openbaar vervoer <500m

Mogelijke werktijden

Ochtend Middag Avond
Maandag x x
Dinsdag x x
Woensdag x x
Donderdag x x
Vrijdag x x
Zaterdag x x x
Zondag x x x

Elke werkdag van 9.30u tot 15.30u.

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Licht verstandelijke beperking, Niet-aangeboren hersenletsel (NAH), Overig, Verstandelijke beperking

Omschrijving werkomgeving

OpenDoor ligt fantastisch in het buitengebied van de gemeente Loon op Zand, tussen weilanden en bossen en vlakbij de Efteling. Op het terrein van meer dan 1 hectare groot, staan naast het indrukwekkende hoofdgebouw een inspirerend bijgebouw en de woning van gastouder Fanny met haar vriend Danny en is een prachtige landschapstuin aangelegd. In deze mooie omgeving worden gezelligheid en huiselijkheid gecombineerd met zorgvoorzieningen van het hoogste niveau. Snoezelruimtes, een therapieruimte, dagbestedingsruimtes en een ruime maar toch gezellige keuken en woonkamer zijn samen met het therapeutisch zwembad de voorzieningen binnen. In de grote landschapstuin lopen geiten en kippen, staan speeltoestellen, is een moestuin en loopt een pad dat vele verrassingen herbergt. Kortom een heerlijke omgeving!

Wat kun je er leren

Geluk, geborgenheid en groei van onze bewoners en gasten in een duurzame omgeving en het ontlasten van hun geliefden, staan voorop. Bij OpenDoor is de focus volledig gericht op het totale welzijn van haar bewoners, gasten én de begeleiders. OpenDoor streeft naar een harmonieuze en open sfeer, waarbij menselijke warmte en een groot verantwoordelijkheidsgevoel voor en door iedere betrokkene centraal staan.

Groepsgrootte

Tot 5 medewerkers

Begeleiding

Enige, Gemiddeld

Verzorging

Geen

Verpleging

Geen

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in dit aanbod of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.