Meedoen werkt!

UniK biedt dagbesteding horeca en groen bij de kasteeltuinen Arcen

Terug naar overzicht

Werkaanbod

Soort werk

Winkel, Horeca

Algemene beschrijving

UniK is een organisatie die ondersteuning op maat biedt aan mensen met een lichamelijke, verstandelijke en/of gedragsmatige beperking, vanuit de WMO/Jeugdwet.
Bij UniK geloven we in een wereld waarin iedereen meedoet en meehelpt. Daarom kijken we altijd liever naar wat mensen wel kunnen, in plaats van wat niet. Samen vinden we de ondersteuning die het beste bij je past.

Kasteeltuinen Arcen is een bloemen- en plantenpark waar bezoekers komen om de meer dan 15 verschillende tuinen te bezoeken.
In het park worden ook evenementen georganiseerd, kun je midgetgolfen, een tentoonstelling in het kasteel bezoeken, regelmatig luisteren naar een muziekoptreden of genieten van iets lekkers in een van de restaurants.
Voor kinderen is er ook een speeltuin en een Aaiweide.

Toeleiding naar betaald werk

Nee

Rolstoel toegankelijk

Ja

Beschrijving soort werk

Bij horecagelegenheid de Casa Verde vervullen wij de rol van gastheer/ gastvrouw. De werkzaamheden zijn zeer gevarieerd. Wij bieden een kleine kaart met verschillende keuzemogelijkheden.
Als zelfbedieningsmedewerker verzorg je vanaf de balie diverse soorten drankjes en kleine versnaperingen. Daar waar mogelijk verricht je kassawerkzaamheden en breng je bestellingen aan tafel.
Tevens voer je ook voorbereidende en afrondende werkzaamheden uit, zoals bijvoorbeeld: schoonmaken, afwassen, voorraad aanvullen, spullen klaarzetten enz.
Bij het groen zorg je voor het onderhoud en schoonhouden van het park. Het park biedt volop mogelijkheden om leuke en nieuwe klussen uit te voeren. De werkzaamheden worden zoveel mogelijk verricht in samenwerking met de tuinmannen van het park en bestaan onder andere uit: blad harken, vijver onderhoud, prullenbakken legen, wandelpaden onderhouden enz.

Bereikbaarheid

Openbaar vervoer <500m

Mogelijke werktijden

Ochtend Middag Avond
Maandag x x
Dinsdag x x
Woensdag x x
Donderdag x x
Vrijdag x x
Zaterdag
Zondag

Van 9.00-16.30 uur
In overleg kunnen deze worden gewijzigd.

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Auditieve of communicatieve beperking, Autisme en normale begaafdheid, Autisme en verstandelijke beperking, Dementie, Epilepsie, Lichamelijke beperking, Licht verstandelijke beperking, Meervoudige beperking, Niet-aangeboren hersenletsel (NAH), Psychische beperking, Verstandelijke beperking, Zintuiglijke beperking

Omschrijving werkomgeving

Bij de kasteeltuinen werken we bij horecagelegenheid de Casa Verde en in het groen over het hele park.
De Casa Verde betekent het groene huis en is ingericht met tropische beplanting. Het heeft een schitterend buitenterras wat gelegen is aan de centrale vijver. In de Casa Verde staat de bar van waaruit wij onze werkzaamheden verrichten.

Wat kun je er leren

Naast dat je op onze dagbesteding zinvol bezig bent is er ook een mogelijkheid, dankzij Gilde Opleidingen, een mbo niveau 1 (deel)certificaat te behalen binnen de horeca, gericht op vaardigheden in de praktijk.
UniK zorgt hierbij voor professionele coaching en begeleiding, waarbij de focus ligt op eigen krachten en talenten.

Groepsgrootte

Tot 5 medewerkers

Begeleiding

Gemiddeld

Verzorging

Geen

Verpleging

Geen

Omschrijving

Er is altijd begeleiding aanwezig.

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in dit aanbod of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.