Meedoen werkt!

Stichting Saga

Terug naar overzicht

Werkaanbod

Soort werk

Creatief, Horeca, Productie, Dienstverlening, Groen, Huishoudelijk, Logistiek, Montage, Techniek

Algemene beschrijving

Stichting Saga heeft expertise op het gebied van vergroten van zelfvertrouwen en kwaliteiten en op het gebied van arbeidsvoorbereiding en training.

Participeren bij Stichting Saga is laagdrempelig, veilig en biedt mogelijkheden om te ontdekken en persoonlijk te groeien. Wij werken vraaggericht en creatief, kijkend naar individuele mogelijkheden en wensen. Stichting Saga is een kleinschalige onderneming, er is een duidelijke structuur. Door de korte lijnen met samenwerkingspartners wordt er maatwerk geboden.
Stichting Saga biedt de mogelijkheid voor het verrichten van arbeid op eigen locatie en aangrenzende speelboerderij en bij lokale bedrijven.

Toeleiding naar betaald werk

Ja

Rolstoel toegankelijk

Nee

Beschrijving soort werk

Cliënten hebben de mogelijkheid te kiezen voor de werkzaamheden die het beste
bij hen passen en hen het meeste aanspreken.

Bereikbaarheid

Openbaar vervoer >500m

Mogelijke werktijden

Ochtend Middag Avond
Maandag x x
Dinsdag x
Woensdag x x
Donderdag x
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Bij belangstelling hebben we ook beschikbaarheid op andere dagen.

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en normale begaafdheid, Autisme en verstandelijke beperking, Gedragsproblemen, Licht verstandelijke beperking, Niet-aangeboren hersenletsel (NAH), Overig, Psychische beperking, Verstandelijke beperking

Omschrijving werkomgeving

We zijn landelijk gelegen in het buitengebied van Erp. We werken op onze eigen vaste locatie. Maar op vraag ook bij lokale ondernemers in de omgeving.

Wat kun je er leren

Wij denken niet in aanbod van activiteiten. We gaan graag in gesprek over wat de wensen zijn. We inventariseren met elkaar wat je interessant vind en wat je wil doen.
Wij hebben expertise op het gebied van vergroten van zelfvertrouwen en kwaliteiten en op het gebied van arbeidsvoorbereiding en training.

Groepsgrootte

5 tot 10 medewerkers

Begeleiding

Enige, Gemiddeld, Intensief, Zeer intensief

Verzorging

Geen, Enige

Verpleging

Geen

Omschrijving

Onze begeleiding is geheel afgestemd op de individuele wensen en behoeften van de cliënt. Participeren bij Stichting Saga is laagdrempelig, veilig en biedt mogelijkheden om te ontdekken en persoonlijk te groeien.
Wij werken vraaggericht, kijkend naar individuele mogelijkheden en wensen.
We hebben expertise op het gebied van vergroten van zelfvertrouwen en kwaliteiten en op het gebied van arbeidsvoorbereiding en training.
We zijn een kleinschalige onderneming waarin continuïteit gewaarborgd is. Er is een duidelijke structuur en korte communicatielijnen.

Wij werken met de MELBA. Dit betekent dat van iedere cliënt een persoonlijk profiel wordt gemaakt van zijn sterkere- zwakke kanten op het gebied van arbeid. (Basiscompetenties).

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in dit aanbod of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.