Meedoen werkt!

Stichting Morrison

Terug naar overzicht

Werkaanbod

Soort werk

Creatief

Algemene beschrijving

Je kunt bij ons aan allerlei basiswerkzaamheden deelnemen maar wij kijken vooral naar wat de wensen en behoeftes zijn. We gaan samen uitzoeken wat een fijne en zinvolle daginvulling is waarbij activiteiten en ontspanning elkaar zullen afwisselen.

Toeleiding naar betaald werk

Nee

Rolstoel toegankelijk

Nee

Beschrijving soort werk

Er zijn verschillende gebieden waarin wij activiteiten aanbieden zijn:
- Theateractiviteiten (dans/zang/muziek)
- Creatieve werkzaamheden
- Buitenactiviteiten
- Technische werkzaamheden
- Computeractiviteiten en nog veel meer.

Situering in wijk

Gelegen aan de Structuurweg aan de rand van Schijndel

Bereikbaarheid

Openbaar vervoer <200m

Mogelijke werktijden

Ochtend Middag Avond
Maandag
Dinsdag x x
Woensdag x x
Donderdag x x
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en normale begaafdheid, Autisme en verstandelijke beperking, Licht verstandelijke beperking, Niet-aangeboren hersenletsel (NAH), Psychische beperking

Omschrijving werkomgeving

Sfeer vinden wij belangrijk, maar ook uitdaging en geprikkeld worden het beste uit jezelf te halen. Bij Stichting Morrison staat ontwikkelingen en de vaardigheden van jou centraal. Dat doen wij in een prettige, gezellige en huiselijke sfeer waar jij jezelf kan zijn en waar veel ruimte is voor eigen inbreng. Wij zorgen ervoor dat jij jezelf bij ons thuis voelt.

Wat kun je er leren

Ook het behouden van vaardigheden vinden we belangrijk. Wij ondersteunen hierbij graag. Stichting Morrison heeft als doel het voorzien in mogelijkheden voor arbeidsmatige dagbesteding en ontwikkeling van talenten met een beperking en/of grote afstand tot de arbeidsmarkt.

Groepsgrootte

5 tot 10 medewerkers

Begeleiding

Enige, Gemiddeld

Verzorging

Geen

Verpleging

Geen

Omschrijving

Mensen met een ondersteuningsvraag verdienen speciale aandacht en hun eigen plek in onze samenleving. Het hebben van werk en/of een zinvolle dagbesteding, zoals structuur, zelfontplooiing en persoonlijke aandacht, is een fundamenteel element in iemands leven. Ook in het leven van mensen met een ondersteuningsvraag. Wij kunnen hierbij hulp bieden.

Wij zijn een kleinschalige dagbesteding, hierdoor hebben wij veel tijd en ruimte voor onze talenten. En vinden het belangrijk om activiteiten op maat te bieden en hierbij denken we in mogelijkheden. We bieden een veilige en stimulerende omgeving waar iedereen zich op zijn eigen niveau kan ontwikkelen en stapjes kan maken in het aanleren en ontwikkelen van vaardigheden en waar ook veel ruimte is voor eigen inbreng.

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in dit aanbod of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.