Meedoen werkt!

Serviceteam Ambachtenlaan

Terug naar overzicht

Werkaanbod

Soort werk

Overige

Algemene beschrijving

Serviceteam Ambachtenlaan is een dagbestedingsvoorziening voor cliënten met een grote afstand tot de arbeidsmarkt en reguliere dagbestedingslocaties.

Toeleiding naar betaald werk

Ja

Rolstoel toegankelijk

Nee

Beschrijving soort werk

Licht industrieel werk.

Wat moet je kunnen om deel te nemen?

De cliënt moet een bepaalde motivatie hebben om kennis te komen maken en het gesprek aan te gaan. Vanuit die eerste stap wordt verder gekeken naar de mogelijkheden en behoefte van een cliënt. Het eigenlijk niet weten wat iemand wil is geen reden om het gesprek niet aan te gaan. Wanneer een drempel op welke manier dan ook te hoog is kijken we samen hoe we die kunnen verlagen. Het is hierbij wel belangrijk te vermelden dat de cliënten over zelfredzaamheid beschikken ten aanzien van zelfverzorging en bijvoorbeeld toilet gebruik.

Bereikbaarheid

Openbaar vervoer <500m

Mogelijke werktijden

Ochtend Middag Avond
Maandag x x
Dinsdag x x
Woensdag x x
Donderdag x x
Vrijdag x x
Zaterdag x
Zondag x

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Gedragsproblemen, Licht verstandelijke beperking, Verstandelijke beperking

Groepsgrootte

Niet van toepassing

Begeleiding

Gemiddeld

Verzorging

Geen

Verpleging

Geen

Omschrijving

Het werken binnen Serviceteam Ambachtenlaan is tweeledig, na een intake/kennismaking volgt er een periode waarin gekeken wordt samen met de cliënten, of zij zich kunnen houden aan de gemaakte afspraken en tijden.
Voor een aantal cliënten is het werken binnen het Serviceteam op onze locatie voldoende passend, en voldoet het voldoende aan hun hulpvraag. Er zijn ook cliënten voor wie het juist belangrijk is een plek in de maatschappij/wijk te vinden waar zij zich prettig en goed voelen.
Binnen Serviceteam Ambachtenlaan wordt de interactie met de cliënt dusdanig ingezet om het hoogst haalbare voor de betreffende cliënt te bereiken. Per cliënt word gekeken naar wat hij of zij nodig heeft voor zijn persoonlijk ontwikkeling. De regie ligt bij de cliënt, hierbij is zijn/haar ondersteuningsvraag het uitgangspunt.

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in dit aanbod of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.