Meedoen werkt!

SDW lunchroom de Colweghe

Terug naar overzicht

Werkaanbod

Soort werk

Winkel, Horeca

Algemene beschrijving

Sfeervol gelegen aan het eind van de winkelstraat van Halsteren is lunchroom De Colweghe gevestigd in het voormalig gemeentehuis. Binnen deze maatschappelijke onderneming biedt SDW diverse horecawerkzaamheden aan.

Toeleiding naar betaald werk

Nee

Rolstoel toegankelijk

Ja

Beschrijving soort werk

Onze werkzaamheden zijn divers. Cliënten vervaardigen in de keuken producten voor de lunchroom, zoals taart, salades en brood. In de lunchroom bedienen zij de gasten. Daarnaast verzorgen cliënten koffie en thee voor de SDW opleidingsfaciliteiten en werken zij in een professionele afwaskeuken.

Wat moet je kunnen om deel te nemen?

Lunchroom de Colweghe is geschikt voor volwassenen vanaf 18 jaar met een licht tot matige verstandelijke beperking mogelijk gecombineerd met een licht fysieke en/of zintuigelijke beperking en/of lichte gedragsproblematiek of psychische problemen die als gevolg van hun beperkingen niet kunnen deelnemen aan gewoon werk of begeleid werk.

Situering in wijk

Lunchroom De Colweghe is sfeervol gelegen aan het eind van de winkelstraat in Halsteren. De Colweghe is gevestigd in het voormalig gemeentehuis.

Bereikbaarheid

Openbaar vervoer <200m

Mogelijke werktijden

Ochtend Middag Avond
Maandag x x
Dinsdag x x
Woensdag x x
Donderdag x x
Vrijdag x x
Zaterdag x
Zondag x

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Licht verstandelijke beperking, Overig, Verstandelijke beperking

Groepsgrootte

Niet van toepassing

Begeleiding

Gemiddeld

Verzorging

Enige

Verpleging

Op afroep

Omschrijving

Medewerkers begeleiden de cliënt bij het ontwikkelen en behouden van zijn vaardigheden die nodig zijn voor het tot stand brengen van een product of dienst. Alle werkzaamheden zijn afgestemd op de mogelijkheden en interesses van de cliënt.

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in dit aanbod of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.