Meedoen werkt!

SDW Leer Ontwikkel Team

Terug naar overzicht

Werkaanbod

Soort werk

Overige

Algemene beschrijving

Werken in een echt bedrijf, maar wel in een groepje met andere cliënten. We noemen dit ook wel: werken in een Leer Ontwikkel Team. Je moet dus zelfstandig taken uit kunnen voeren, maar er is wel een begeleider aanwezig om op terug te vallen. SDW heeft diverse Leer Ontwikkel Teams in West-Brabant.

Toeleiding naar betaald werk

Ja

Rolstoel toegankelijk

Ja

Beschrijving soort werk

In een Leer Ontwikkel Team werk je met een groepje cliënten in een echt bedrijf, maar er is wel altijd een begeleider van SDW aanwezig. Je leert je talenten en vaardigheden ontwikkelen. De werkzaamheden verschillen per bedrijf en dus per Leer en Ontwikkel Team. Zo kun je bijvoorbeeld bij de winkel Purper meehelpen in de winkel of cadeauartikelen maken, bij woonzorgcentrum de Wildenborch meehelpen met activiteiten, in de horeca of bij de schoonmaak en op het kantoor van SDW zijn er diverse ondersteunende taken te doen, zoals werken in de kantine, post verwerken of receptiewerkzaamheden. Samen bespreken we welk Leer en Ontwikkel Team het beste bij jou past.

Wat moet je kunnen om deel te nemen?

Je moet redelijk zelfstandig taken uit kunnen voeren.

Bereikbaarheid

Openbaar vervoer >500m

Mogelijke werktijden

Ochtend Middag Avond
Maandag x x
Dinsdag x x
Woensdag x x
Donderdag x x
Vrijdag x x
Zaterdag x
Zondag x

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Licht verstandelijke beperking

Groepsgrootte

5 tot 10 medewerkers

Begeleiding

Enige, Gemiddeld

Verzorging

Geen

Verpleging

Geen

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in dit aanbod of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.