Meedoen werkt!

SDW Kopieer- en meerwinkel Copy Copy

Terug naar overzicht

Werkaanbod

Soort werk

Productie, Montage, Grafisch, ICT, Techniek

Algemene beschrijving

Wij kopiëren, rapen, nieten, stickeren en vouwen onder andere wijk- en schoolkranten, kalenders, verenigingsdrukwerk, mailings, trouw- en feestgidsen en kerkboekjes voor communie, trouw en uitvaart. Wij binden documenten en werkstukken in. Op bestelling maken wij trouwkaarten, geboortekaartjes, uitnodigingen, verhuiskaarten en briefkaarten. Dit alles eventueel naar eigen ontwerp.

Toeleiding naar betaald werk

Nee

Rolstoel toegankelijk

Ja

Beschrijving soort werk

Cliënten kopiëren, nieten, stickeren, vouwen, binden documenten in. Ze maken trouw- en geboortekaarten, traktaties en buttons. In carnavalstijd worden speciale vastenavondbuttons en diverse raamversieringen gemaakt zoals de peperbus en heks Wana. Er wordt gewerkt met papier in de ruimste zin van het woord en er is contact met de klanten; een unieke combinatie van zorg en werk in een semi-commercieel bedrijf.

Wat moet je kunnen om deel te nemen?

De dagbesteding bij Copy Copy is geschikt voor volwassenen vanaf 18 jaar met een licht tot matige verstandelijke beperking, mogelijk gecombineerd met een licht fysieke en/of zintuigelijke beperking en/of lichte gedragsproblematiek of psychische problemen. De cliënt kan als gevolg van zijn beperkingen niet deelnemen aan gewoon werk of begeleid werk.

Situering in wijk

Copy Copy ligt in de binnenstad van Bergen op Zoom.

Bereikbaarheid

Openbaar vervoer <500m

Mogelijke werktijden

Ochtend Middag Avond
Maandag x x
Dinsdag x x
Woensdag x x
Donderdag x x
Vrijdag x x
Zaterdag x
Zondag x

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Verstandelijke beperking

Groepsgrootte

Niet van toepassing

Begeleiding

Gemiddeld

Verzorging

Enige

Verpleging

Op afroep

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in dit aanbod of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.