Meedoen werkt!

SDW Houtafdeling en Groenatelier

Terug naar overzicht

Werkaanbod

Soort werk

Productie, Montage, Grafisch, ICT, Techniek

Algemene beschrijving

Bij houtbewerking zaag, schuur en schilder je de mooiste voorwerpen van hout. In het atelier maak je bijzondere creaties met groen en zoveel mogelijk natuurlijke materialen zoals kransen. We volgen hierbij de laatste trends.

Toeleiding naar betaald werk

Ja

Rolstoel toegankelijk

Ja

Beschrijving soort werk

Afdeling houtbewerking
Bij de afdeling houtbewerking kunnen cliënten werken met verschillende apparaten, zoals een boor, diverse zagen, een hamer, spijkers en schuurmachines. Je maakt op deze afdeling onder andere vogelhuisjes, tafeltjes, stoelen en verschillende tuinartikelen.

Creatiefafdeling
De ruimte is ingericht met een aantal werktafels. Wij hebben een aparte hoek ingericht voor het schilderen van artikelen. Op deze afdeling maak je producten die met het seizoen meegaan, waaronder boeketten, kransen en paas- en kerstproducten. Daarnaast maak je hier artikelen af die bij houtbewerking zijn vervaardigd.

Wat moet je kunnen om deel te nemen?

Het SDW Hout- en Groenatelier is geschikt voor volwassenen vanaf 18 jaar met een licht tot matige verstandelijke beperking mogelijk gecombineerd met een licht fysieke en/of zintuigelijke beperking en/of lichte gedragsproblematiek of psychische problemen die als gevolg van hun beperkingen niet kunnen deelnemen aan gewoon werk of begeleid werk.

Situering in wijk

Het Houtbedrijf en Groenatelier is onderdeel van dagcentrum de Colweghe in het centrum van Halsteren

Bereikbaarheid

Openbaar vervoer <500m

Mogelijke werktijden

Ochtend Middag Avond
Maandag x x
Dinsdag x x
Woensdag x x
Donderdag x x
Vrijdag x x
Zaterdag x
Zondag x

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Verstandelijke beperking

Groepsgrootte

Niet van toepassing

Begeleiding

Gemiddeld

Verzorging

Enige

Verpleging

Op afroep

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in dit aanbod of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.