Meedoen werkt!

SDW De Colweghe Ateliers

Terug naar overzicht

Werkaanbod

Soort werk

Belevingsgerichte dagactiviteit

Algemene beschrijving

Het creatief atelier:
In dit atelier werkt de cliënt aan creatieve producten zoals wenskaarten, seizoenskransen, traktaties en andere orignele cadeauartikelen. In de Kadoshop worden alle zelfgemaakte artikelen verkocht.

Het textiel atelier:
In dit atelier wordt op verschillende manieren met textiel gewerkt. Er wordt gebruik gemaakt van de borduurmachine, naaimachine maar er wordt ook gebreid. De eindproducten zijn in de kadoshop te koop.

Het kunstatelier:
In dit atelier is de teken- en schildergroep aan het werk. Dit resulteert in kleurrijke schilderijen waarop de kunstenaar zijn wereld creëert. De schilderijen zijn te koop of worden uitgeleend via de SDW Kunstuitleen.

Toeleiding naar betaald werk

Nee

Rolstoel toegankelijk

Ja

Beschrijving soort werk

Bij De Colweghe hebben wij verschillende activiteiten op het gebied van kunst en creativiteit, waaronder het maken van wenskaarten, schilderijen en tekeningen en het werken aan een creatief thema. In het textielatelier vervaardigen cliënten producten van textiel. In onze Kadoshop verkopen cliënten alle zelfgemaakte artikelen en via de Kunstuitleen worden schilderijen, gemaakt door cliënten, uitgeleend.

Wat moet je kunnen om deel te nemen?

De ateliers van de Colweghe zijn geschikt voor volwassenen vanaf 18 jaar met een licht tot matige verstandelijke beperking mogelijk gecombineerd met een licht fysieke en/of zintuigelijke beperking en/of lichte gedragsproblematiek of psychische problemen die als gevolg van hun beperkingen niet kunnen deelnemen aan gewoon werk of begeleid werk.

Situering in wijk

De Colweghe Ateliers zijn gelegen aan het einde van de winkelstraat in Halsteren en zijn gevestigd in het voormalig gemeentehuis.

Bereikbaarheid

Openbaar vervoer <200m

Mogelijke werktijden

Ochtend Middag Avond
Maandag x x
Dinsdag x x
Woensdag x x
Donderdag x x
Vrijdag x x
Zaterdag x
Zondag x

Creatief atelier: ma t/m vrij
Textielatelier: di, wo, do
Kunstatelier: ma, di, do
van 09.00 tot 16.00 uur

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Verstandelijke beperking

Groepsgrootte

Niet van toepassing

Begeleiding

Gemiddeld

Verzorging

Enige

Verpleging

Op afroep

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in dit aanbod of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.