Meedoen werkt!

SDW Dagcentrum de Pompon

Terug naar overzicht

Werkaanbod

Soort werk

Belevingsgerichte dagactiviteit

Algemene beschrijving

Dagcentrum De Pompon biedt dagbesteding aan kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking en een lichamelijke beperking (ernstige meervoudige beperking). Ook kinderen met een gedragsproblematiek kunnen bij De Pompon terecht. Centrum voor Consultatie en Expertise geeft hierbij ondersteuning.

Toeleiding naar betaald werk

Nee

Rolstoel toegankelijk

Ja

Beschrijving soort werk

Het interieur is volledig aangepast aan de mogelijkheden van de cliënten: everysense snoezelruimte, waterspeelplaats met jacuzzi, bewegingsruimte met springkussen, individuele therapieruimtes, slaap/rustruimtes. In de afgeschermde tuin is volop ruimte en mogelijkheid om te spelen en te genieten op de speciaal aangepaste speeltoestellen. De basisgroep heeft een eigen groepsruimte. Vanuit de groep gaat de cliënt naar therapie en/of een activiteitengroep. Denk hierbij bijvoorbeeld aan communicatie, spel, muziek, bewegen, water, hal/ballenbad.

Wat moet je kunnen om deel te nemen?

De Pompon is geschikt voor kinderen, jongeren en volwassenen met een ernstige tot zeer ernstige (meervoudige) verstandelijke beperking bij wie geen sprake is van onderwijs- of arbeidsperspectief.

Situering in wijk

De Pompon is gevestigd in een ruim, gemoderniseerd gebouw midden in een woonwijk op loopafstand van winkelcentrum en park.

Bereikbaarheid

Openbaar vervoer <500m

Mogelijke werktijden

Ochtend Middag Avond
Maandag x x
Dinsdag x x
Woensdag x x
Donderdag x x
Vrijdag x x
Zaterdag x
Zondag x

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Verstandelijke beperking

Groepsgrootte

Niet van toepassing

Begeleiding

Intensief

Verzorging

Intensief

Verpleging

Aanwezig

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in dit aanbod of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.