Meedoen werkt!

SDW Autismedagcentrum 't Palet

Terug naar overzicht

Werkaanbod

Soort werk

Belevingsgerichte dagactiviteit

Algemene beschrijving

't Palet is rugstig gelegen aan de rand van woonwijk Westrand in Roosendaal. De locatie heeft een beschermd buitenterrein met speeltoestellen. In de hal van 't Palet zijn afgeschermde zithoekjes waar de cliënt rustig televisie kan kijken, lezen of muziek luisteren. De speelzaal biedt gal van mogelijkheden om lekker te bewegen. Voor iedere cliënt is er een op maat gemaakt dagprogramma en zijn er individuele aanpassingen. De activiteiten zijn gericht op activeren, beleven, werken, creatief en leren en ontwikkelen. Voorbeelden hiervan zijn snoezelen, naar de bibliotheek gaan, zwemmen, muziek maken en folderen.

Toeleiding naar betaald werk

Nee

Rolstoel toegankelijk

Nee

Beschrijving soort werk

Wij hebben werkzaamheden in- en om de voorziening waarbij de nadruk ligt op beleving en voldoening. Cliënten onderhouden de folderwijk, doen boodschappen, helpen mee in het huishouden van 't Palet, poetsen bij voetbalclub RBC en doen licht productiewerk van bedrijven. Zij verzorgen de dierenweide en de eigen moestuin.

Wat moet je kunnen om deel te nemen?

't Palet is geschikt voor kinderen en volwassenen met een autismespectrumstoornis, een aanverwante contactstoornis en/of gecombineerd met gedragsproblematiek en/of psychische problematiek. Daarnaast is er ook sprake van een verstandelijke beperking.

Situering in wijk

't Palet ligt rustig gelegen aan de rand van woonwijk Westrand in Roosendaal.

Bereikbaarheid

Openbaar vervoer <500m

Mogelijke werktijden

Ochtend Middag Avond
Maandag x x
Dinsdag x x
Woensdag x x
Donderdag x x
Vrijdag x x
Zaterdag x
Zondag x

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en verstandelijke beperking, Verstandelijke beperking

Groepsgrootte

Niet van toepassing

Begeleiding

Gemiddeld

Verzorging

Enige

Verpleging

Op afroep

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in dit aanbod of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.