Meedoen werkt!

Puur zorg voor werk

Terug naar overzicht

Werkaanbod

Soort werk

Creatief, Dienstverlening, Groen, Montage, Techniek, Overige

Algemene beschrijving

Puur biedt dagbesteding aan mensen met een licht verstandelijke beperking. We zijn gevestigd in Leidsche Rijn in Utrecht. Onze dagbesteding is erop gericht mensen deel te laten nemen aan de maatschappij en biedt een gevarieerd aanbod van facilitaire dienstverlening. We werken voor particulieren, bedrijven en de gemeente Utrecht.

Per dag dat je bij ons werkt, krijg je een kleine vrijwilligersvergoeding en verzorgen we de lunch. Dit is van maandag t/m woensdag gezond en op donderdag sluiten we de week af met een patatje.

Toeleiding naar betaald werk

Ja

Rolstoel toegankelijk

Ja

Beschrijving soort werk

We houden ons bezig met verven, behangen, timmerwerk, het leggen van laminaatvloeren, installeren van keukens etc.. Ook doen we ramen zemen voor bedrijven, helemaal vanaf de begane grond kunnen we ramen zemen tot de vierde verdieping! Daarnaast pakken we artikelen in en om en voorzien we deze van een barcode.

Op onze afdeling creatief werken bijzondere mensen in een geborgen, warme en creatieve omgeving. Er is plek om uiting te geven aan verschillende vormen van creativiteit. Zo wordt er gehaakt, geschilderd, gewerkt met hout, getekend, gekookt et cetera. Om bij te dragen aan een gezonde levensstijl, starten we per 1 januari op in ieder geval de woensdag met het geven van kooklessen. Het gekookte eten we tijdens de lunch met z'n allen gezellig op.

Wat moet je kunnen om deel te nemen?

Je hoeft niets te kunnen, als je maar wilt leren te doen wat we hier doen.

Situering in wijk

Leidsche Rijn

Bereikbaarheid

Openbaar vervoer <200m

Mogelijke werktijden

Ochtend Middag Avond
Maandag x x
Dinsdag x x
Woensdag x x
Donderdag x x
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

We starten de dag rond half negen met koffie en beginnen te werken rond negen uur. Rond half vier, vier uur uiterlijk, ronden we weer af.

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en verstandelijke beperking, Gedragsproblemen, Licht verstandelijke beperking, Psychiatrische beperking, Psychische beperking

Omschrijving werkomgeving

Wij werken onder begeleiding in kleine teams. Een begeleider heeft maximaal vier cliënten bij zich als we elders op locatie aan het werk zijn. Bij ons op het pand kan het zijn dat een begeleider met maximaal zes cliënten aan het werk is.

Wat kun je er leren

Je kunt bij ons van alles leren om verschilende klussen uit te voeren of creatief bezig te zijn. Daarnaast helpen we je, indien nodig, bij het leren van sociale vaardigheden.

Groepsgrootte

10 of meer medewerkers

Begeleiding

Intensief

Verzorging

Gemiddeld

Verpleging

Geen

Omschrijving

Onze begeleiders werken met kleine teams en dus is er altijd begeleiding om je te helpen of iets te leren.

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in dit aanbod of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.