Meedoen werkt!

Oranje Groep

Terug naar overzicht

Werkaanbod

Algemene beschrijving

De Oranje Groep is iets voor jou als je op zoek bent naar een dagbesteding in een kleine groep. Een groep waarin je samen activiteiten doet, maar ook alleen. Een groep waarin je actief bezig bent, maar niet te zware activiteiten doet.

Toeleiding naar betaald werk

Nee

Rolstoel toegankelijk

Ja

Beschrijving soort werk

De dag begint bij ons altijd met koffiedrinken en een kringgesprek. Daarna hebben we verschillende activiteiten. We vullen iedere dag anders in. Je kunt dingen met de groep doen, of alleen. Denk aan kleuren, rekenen, schrijven, puzzelen, strijkkralen, knutselen, handwerken, acticom of fietsen op de hometrainer. Wat we samen doen is ook steeds anders. Soms bakken we iets lekkers, soms spelen we een balspel en andere keren zingen we samen. Daarnaast is het ook mogelijk mee te doen met het zwemmen, (rolstoel)dansen, bewegen, sporten en het huifbedrijden.

Wat moet je kunnen om deel te nemen?

Aan tafel kunnen werken.

Situering in wijk

Deze locatie is gelegen in een woonwijk aan de rand van Oud-Beijerland.

Bereikbaarheid

Openbaar vervoer >500m

Mogelijke werktijden

Ochtend Middag Avond
Maandag x x
Dinsdag x x
Woensdag x x
Donderdag x x
Vrijdag x x
Zaterdag
Zondag

Maandag t/m vrijdag
9.30-15.30 uur

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Meervoudige beperking, Verstandelijke beperking

Omschrijving werkomgeving

De Oranje Groep is een kleine groep, waardoor je intensief begeleid wordt. Daardoor kunnen we je goed helpen bij je activiteiten en kun jij ontdekken wat je allemaal kunt en leuk vindt.

Groepsgrootte

5 tot 10 medewerkers

Begeleiding

Intensief, Zeer intensief

Verzorging

Intensief

Verpleging

Geen

Omschrijving

De Oranje Groep is bedoeld voor mensen die graag in een kleine groep activiteiten ondernemen met intensieve begeleiding. Als je aan een tafel kunt zitten, kun je meedoen aan onze activiteiten. Indicatie VG 5 t/m VG 8.

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in dit aanbod of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.