Meedoen werkt!

Motorcycle Support Nederland

Terug naar overzicht

Werkaanbod

Soort werk

Productie, Montage, Grafisch, ICT, Techniek

Algemene beschrijving

Het draait veelal om het aanleren van werknemersvaardigheden. Dingen die wij normaal vinden, maar die hier noodzakelijk onderwezen worden: begin op tijd, begroet mensen bij binnenkomst, stel je netjes voor, accepteer orders, werk samen en ga goed met je gereedschap om. Motor, auto, fiets, scooter en brommer zijn helemaal geen doel, maar een middel. Terwijl deelnemers in een professionele werksfeer en onder professionele begeleiding sleutelen aan motoren, sleutelen ze net zo hard aan zichzelf en komen zij er achter wat ze werkelijk willen.

Toeleiding naar betaald werk

Ja

Rolstoel toegankelijk

Ja

Beschrijving soort werk

Op kleinschalige wijze relevant werk op de motorwerkplaats.

Wat moet je kunnen om deel te nemen?

Instructies opvolgen van de werkplaatschef, sleutelen aan motoren, brommers en scooters, samenwerken en omgaan met collega’s en chefs.

Bereikbaarheid

Openbaar vervoer <500m

Mogelijke werktijden

Ochtend Middag Avond
Maandag x x
Dinsdag x x
Woensdag x x
Donderdag x x
Vrijdag x x
Zaterdag x
Zondag x

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Lichamelijke beperking, Licht verstandelijke beperking, Niet-aangeboren hersenletsel (NAH), Psychische beperking, Verstandelijke beperking

Omschrijving werkomgeving

Terwijl deelnemers in een professionele werksfeer en onder professionele begeleiding sleutelen aan motoren, sleutelen ze net zo hard aan zichzelf en komen zij er achter wat ze werkelijk willen.
We streven naar nieuw perspectief voor mensen, naar werk, deelname aan de samenleving en vermindering van problemen en probleemgedrag.

Wat kun je er leren

Door deze opzet krijg je zelfvertrouwen om toch zo zelfstandig en volwaardig mogelijk te kunnen werken en leven.

Groepsgrootte

Niet van toepassing

Begeleiding

Gemiddeld

Verzorging

Geen

Verpleging

Geen

Omschrijving

Motorcycle Support Nederland begeleidt mensen met een grote afstand tot de arbeid. Dit kan zijn vanwege een verstandelijke, lichamelijke of psychische beperking of N.A.H. Er zijn echter ook mensen die met justitie in aanraking zijn geweest, die uit (dreigen te) vallen uit het onderwijs of om wat voor reden dan ook uit onze samenleving.
Waar mensen vandaan komen, wat voor verleden ze hebben en in welk hokje ze geplaatst zijn maakt ons niet uit. Wij willen er zijn voor iedereen die ons nodig heeft en we ondersteunen hen (tijdelijk) om hun leven weer op de rails te krijgen.

Naast werk biedt Motorcycle Support Nederland ook andere activiteiten en cursussen aan die bijdragen aan deze ontplooiing. Het accent hierbij ligt op ontmoeting, samenwerken, samen activiteiten ondernemen en iets voor een ander kunnen betekenen.

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in dit aanbod of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.