Meedoen werkt!

Michael's Special Workshop

Terug naar overzicht

Werkaanbod

Soort werk

Productie, Montage, Grafisch, ICT, Techniek

Algemene beschrijving

Michael’s Special Workshop is tevens een dagbesteding project voor mensen met een beperking die om wat voor reden dan ook niet kunnen functioneren op de reguliere arbeidsmarkt. Om deze mensen toch een zinvolle dag invulling te geven bieden wij de mogelijkheid om in een veilige en gecontroleerde omgeving te werken in de techniek.

Mensen kunnen kennis maken met een diversiteit aan werkzaamheden binnen het bedrijf zoals motortechniek, metaalbewerking, magazijn, motor demontage, fietstechniek, diverse soorten reparaties, plannen en samenwerken om er maar een paar te noemen. Een persoonlijke benadering staat voorop en we bieden de cliënten dan ook de mogelijkheid om aan alle aspecten van het bedrijf deel te nemen om zo te kunnen bepalen wat het beste bij hem of haar past zodat de client met een goed gevoel aan het werk kan.

Omdat de werkzaamheden binnen de werkplaats zeer divers van aard zijn is er voor bijna iedereen wel iets is te vinden wat bij hem of haar past.

Toeleiding naar betaald werk

Ja

Rolstoel toegankelijk

Nee

Beschrijving soort werk

Allerhande soorten werkzaamheden op het gebied van motoren, bromfietsen, fietsen en/of techniek in het algemeen.

Wat moet je kunnen om deel te nemen?

Om werkzaam te zijn binnen Michael's Special Workshop zijn geen specifieke vaardigheden noodzakelijk. Affiniteit met techniek, en dan met name met, motorfietsen, bromfietsen en/of fietsen, en enthousiasme zijn wel een pre.

Situering in wijk

Het kleine ambachtelijke bedrijventerrein aan de Beeldsweg is een plek waar mooie ondernemers samen komen. Alle gevestigde bedrijven stralen een passie uit voor het ambacht wat zij uitvoeren.

Het bedrijventerrein aan de Beeldsweg ligt naast de mooie wijk “De kreken van Nibbeland”. De ondernemers die hier hun bedrijf vestigen hebben stuk voor stuk een meerwaarde voor de omgeving. Zo zijn hier onder andere een fotograaf, kapsalon, wijnkoperij, cateringbedrijf, meubel restyling en een bloemist gevestigd.

Vaak zijn de ondernemers zelf aanwezig en heerst er op deze locatie een perfecte sfeer.

Bereikbaarheid

Openbaar vervoer >500m

Mogelijke werktijden

Ochtend Middag Avond
Maandag x x x
Dinsdag x x x
Woensdag x x x
Donderdag x x x
Vrijdag x x x
Zaterdag x x
Zondag x x

Maandag tot en met vrijdag
08:30 uur tot 12:00 uur (Dagdeel 1)
12:00 uur tot 12:30 uur Lunchpauze
12:30 uur tot 16:00 uur (Dagdeel 2)

Zaterdagen en afwijkende tijden zijn in overleg mogelijk.

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en normale begaafdheid, Autisme en verstandelijke beperking, Epilepsie, Gedragsproblemen, Lichamelijke beperking, Licht verstandelijke beperking, Meervoudige beperking, Niet-aangeboren hersenletsel (NAH), Overig, Psychische beperking

Omschrijving werkomgeving

De werkplaats is een ruimte waar alle clienten zich prettig voelen en met plezier vol enthousiasme kunnen werken. De werkplaats is niet opgezet als een gestroomlijnde professionele werkplaats maar wel als een ruimte waar professioneel gesleuteld kan worden. Het is dan ook de bedoeling dat de clienten actief meedenken om de werkplaats in te richten zodat het "hun" werkplaats wordt in plaats van zomaar een werkplek.

Wat kun je er leren

Diverse vaardigheden variërend van hoe te werken met diverse gereedschappen en machines tot reparatie of demontage van motoren. Uiteindelijk is het client die aangeeft wat hij graag wil leren en samen met de client zetten wij hier dan een leertraject voor uit.

Groepsgrootte

Niet van toepassing

Begeleiding

Enige

Verzorging

Geen

Verpleging

Geen

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in dit aanbod of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.