Meedoen werkt!

Kozo Koeter Zorgatelier

Terug naar overzicht

Werkaanbod

Soort werk

Creatief, ICT, Montage, Techniek, Overige

Algemene beschrijving

Onder aansturing van persoonlijke professionele begeleiding leer je op een laagdrempelige manier technische & creatieve vaardigheden. Het is niet nodig om kennis te hebben van techniek om bij Kozo te starten. We stemmen het aanbod af op jouw persoonlijke interesse en samen gaan we op zoek naar jouw talent.

Toeleiding naar betaald werk

Ja

Rolstoel toegankelijk

Ja

Beschrijving soort werk

Op een laagdrempelige manier kan je kennis maken met autotechnieken, dingen maken van hout of metaal, werken met computers of iets maken met de 3D printer. Als je liever op een andere manier creatief bent is er de mogelijkheid om te schilderen of te boetseren.

Wat moet je kunnen om deel te nemen?

Om bij Kozo deel te kunnen nemen heb je een WMO indicatie, een Wlz Dagbesteding of een PGB toewijzing nodig.

Situering in wijk

Kozo is gelegen op de Automotive Campus op het industrieterrein Groot Schooten en goed te bereiken met openbaar vervoer.

Bereikbaarheid

Openbaar vervoer <200m

Mogelijke werktijden

Ochtend Middag Avond
Maandag x x
Dinsdag x x
Woensdag x x
Donderdag x x
Vrijdag x x
Zaterdag
Zondag

Werktijden zijn van 9:00 uur tot 16:00 uur
We lunchen op het werk (lunch zelf meebrengen)

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en normale begaafdheid, Chronische ziekte, Gedragsproblemen, Lichamelijke beperking, Licht verstandelijke beperking, Niet-aangeboren hersenletsel (NAH), Overig, Psychiatrische beperking, Psychische beperking, Verstandelijke beperking

Omschrijving werkomgeving

Kozo heeft een ruime overzichtelijke en veilige werkplaats waar gesleuteld kan worden en hout- en metaal bewerkt kunnen worden. Er is een kantine, een gezellige relax-ruimte met voetbaltafel en een inspirerende creatieve ruimte. Dit alles is rolstoel toegankelijk.

Wat kun je er leren

Wij stellen voor ieder persoon een maatgericht traject op, of het de bedoeling is om door te stromen naar werk of onderwijs of het hebben van een zinvolle dagbesteding.

Groepsgrootte

Tot 5 medewerkers

Begeleiding

Gemiddeld

Verzorging

Geen

Verpleging

Geen

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in dit aanbod of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.