Meedoen werkt!

Kom jij bij ons werken in het onderhoud/tuin? Begeleid Werken plekken vrij!

Terug naar overzicht

Werkaanbod

Soort werk

Groen, Dieren

Algemene beschrijving

Wij kunnen wel wat versterking gebruiken! We hebben hele leuke plekken beschikbaar in ons klus/onderhoud/tuin team! Het mooie weer komt er weer aan en dat betekent: lekker naar buiten! Bij De Blankehoeve hebben wij niet alleen een groot terrein waar van alles moet gebeuren, maar ook sinds kort een moestuin! Voor de horeca van De Blankehoeve willen wij onze eigen groente, fruit en kruiden kweken én een pluktuin zodat er altijd verse bloemen op tafel staan. Bovendien is het onderhoud op het terrein ook nooit klaar, dus houd je van klussen? Of heb jij groene vingers en lijkt het je hartstikke leuk om in de tuin aan de slag te gaan? Dan kunnen we jou wel gebruiken!
De begeleiders bij De Blankehoeve zijn er in alle soorten en maten, vak-professionals die jou meenemen in hun passie en ook activiteitenbegeleiders, gediplomeerd in de zorg die toezien dat jij krijgt wat je nodig hebt! Kortom: een ontzettend veelzijdig leuk team waar je je vast snel thuis gaat voelen.

Toeleiding naar betaald werk

Nee

Rolstoel toegankelijk

Nee

Beschrijving soort werk

- plantjes poten
- plantjes verzorgen
- grasmaaien
- snoeiwerkzaamheden
- onkruid wieden
- kluswerkzaamheden
- opknappen meubels
- verven
- parkeerplaats onderhoud
- houtbewerking
- etc.

Bereikbaarheid

Openbaar vervoer <500m

Mogelijke werktijden

Ochtend Middag Avond
Maandag x x
Dinsdag x x
Woensdag x x
Donderdag x x
Vrijdag x x
Zaterdag x
Zondag x

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en normale begaafdheid, Autisme en verstandelijke beperking, Gedragsproblemen, Licht verstandelijke beperking, Niet-aangeboren hersenletsel (NAH), Psychische beperking, Verstandelijke beperking

Groepsgrootte

Niet van toepassing

Begeleiding

Enige, Gemiddeld, Intensief

Verzorging

Geen

Verpleging

Geen

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in dit aanbod of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.