Meedoen werkt!

Kom jij bij ons werken in de horeca? Wij hebben Begeleid Werken (dagbesteding) plekken vrij!

Terug naar overzicht

Werkaanbod

Soort werk

Winkel, Horeca

Algemene beschrijving

Wij hebben versterking nodig in ons restaurant! Wij hebben hele leuke plekken beschikbaar in de keuken en in de bediening.
- Wil jij graag meewerken met onze kok in de mise-en-place (voorbereiding) om zo de gasten prachtige gerechten te serveren? Dan kunnen we jou gebruiken!
- De bediening kan hulp gebruiken aan de "voorkant"! Vind jij het leuk om mensen te bedienen, bestellingen op te nemen, koffie te maken of drankjes te serveren? Dan hebben wij een fantastische plek voor jou beschikbaar.
De horeca biedt ontzettend veel mogelijkheden om aan verschillende vaardigheden te werken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan sociale vaardigheden; hoe om te gaan met gasten maar ook met collega's, denk ook aan praktische vaardigheden; hoe kook je een aardappel of een stukje vlees? Deze leer- en werkplekken bieden daarin veel meer dan je misschien in eerste instantie zou denken! Wil je graag meer informatie? Bel met 050-4062765 of mail naar info@blankehoeve-zorg.nl

Toeleiding naar betaald werk

Nee

Rolstoel toegankelijk

Nee

Bereikbaarheid

Openbaar vervoer <500m

Mogelijke werktijden

Ochtend Middag Avond
Maandag x
Dinsdag x
Woensdag x x
Donderdag x x
Vrijdag x x
Zaterdag x x
Zondag x

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en normale begaafdheid, Autisme en verstandelijke beperking, Gedragsproblemen, Licht verstandelijke beperking, Psychische beperking, Verstandelijke beperking

Groepsgrootte

Niet van toepassing

Begeleiding

Intensief

Verzorging

Geen

Verpleging

Geen

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in dit aanbod of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.