Meedoen werkt!

Werkpost De Goffert Kinderboerderij

Terug naar overzicht

Werkaanbod

Soort werk

Dieren, Horeca, Huishoudelijk, Groen

Algemene beschrijving

We werken op een kinderboerderij met zowel grote als kleine diersoorten, het is een groot terrein met hoogteverschillen, er wordt veelal buiten gewerkt, het kan druk zijn (door bezoekers maar er zijn ook veel medewerkers), het werk wordt soms beïnvloed door weersomstandigheden, het is veel fysiek werk.

Toeleiding naar betaald werk

Nee

Rolstoel toegankelijk

Nee

Beschrijving soort werk

Diverse werkzaamheden op kinderboerderij de Goffert (dieren voeren en water geven, stallen en hokken schoonmaken, groenonderhoud, onderhoud terrein, tuinwerkzaamheden, huishoudelijke werkzaamheden, horeca)

Bereikbaarheid

Openbaar vervoer <200m

Mogelijke werktijden

Ochtend Middag Avond
Maandag x x
Dinsdag x x
Woensdag x x
Donderdag x x
Vrijdag x x
Zaterdag
Zondag

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Auditieve of communicatieve beperking, Autisme en normale begaafdheid, Autisme en verstandelijke beperking, Chronische ziekte, Epilepsie, Lichamelijke beperking, Licht verstandelijke beperking, Niet-aangeboren hersenletsel (NAH), Psychische beperking, Verstandelijke beperking

Omschrijving werkomgeving

Kinderboerderij

Wat kun je er leren

Je kan zelfstandig leren werken, omgang met dieren en alles wat daarbij komt kijken en omgang met mensen (collega's en bezoekers), je kan leren over groenonderhoud, moestuin, onderhoud van het terrein, huishoudelijke werkzaamheden je kan werken aan je persoonlijke ontwikkeling, werkritme opbouwen en werknemersvaardigheden ontwikkelen. Er zijn ook mogelijkheden om je te ontwikkelen op horeca gebied en op het gebied van ondersteunende wijkactiviteiten (b.v. bezoekje met dieren aan verpleeghuis).

Groepsgrootte

10 of meer medewerkers

Begeleiding

Gemiddeld

Verzorging

Geen

Verpleging

Geen

Omschrijving

We bieden coachende en motiverende ondersteuning en begeleiding. We kijken naar ieders persoonlijke wens/behoefte en passen hier de benodigde begeleiding en werkzaamheden op aan.

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in dit aanbod of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.