Meedoen werkt!

Jo-Anna Hoeve

Terug naar overzicht

Werkaanbod

Soort werk

Dieren, Groen, Creatief

Algemene beschrijving

De Jo-Anna Hoeve biedt dagopvang en individuele begeleiding aan maximaal 8 cliënten, waarbij nabijheid, persoonlijke aandacht, zorg en ondersteuning wordt aangeboden door middel van uiteenlopende activiteiten.

Er is bij de Jo-Anna Hoeve veel ruimte voor samenspraak met het netwerk en de mantelzorgers.

Toeleiding naar betaald werk

Nee

Rolstoel toegankelijk

Nee

Beschrijving soort werk

Deze zijn gericht op het verzorgen van dieren en de tuin, creatieve activiteiten in het atelier en het gezellig samen zijn met een kopje koffie en een zelfgebakken appeltaart.

Bereikbaarheid

Openbaar vervoer >500m

Mogelijke werktijden

Ochtend Middag Avond
Maandag x x
Dinsdag x x
Woensdag x x
Donderdag x x
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Op dit moment zijn wij op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag geopend.

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Auditieve of communicatieve beperking, Autisme en normale begaafdheid, Autisme en verstandelijke beperking, Chronische ziekte, Dementie, Epilepsie, Lichamelijke beperking, Licht verstandelijke beperking, Niet-aangeboren hersenletsel (NAH), Psychiatrische beperking, Psychische beperking, Verstandelijke beperking

Omschrijving werkomgeving

Kleinschalige zorgboerderij aan huis, met een persoonlijke sfeer.
Mogelijkheden van werkzaamheden zijn:
* het verzorgen van onze dieren (oa geitjes en kippen)
* werkzaamheden in onze moestuin
* gezamenlijk koken
* veel creatieve activiteiten in het atelier

Wat kun je er leren

Ontspannen, genieten en beleven, zelfstandigheid ontwikkelen of behouden en sociale contacten en sociale vaardigheden op te doen.

Groepsgrootte

5 tot 10 medewerkers

Begeleiding

Gemiddeld

Verzorging

Gemiddeld

Omschrijving

Bij de Jo-Anna Hoeve zijn wij benieuwd naar wie je bent en waar je gelukkig van wordt. Samen met de mensen om je heen en je persoonlijke netwerk, benutten we de mogelijkheden die jij in je hebt, hoe groot of klein die ook zijn. Wij zijn flexibel en bewegen met je mee, we laten je zoveel mogelijk zelf doen maar niet ten koste van alles: gelukkig zijn staat bovenaan. Samen zoeken we naar creatieve activiteiten of bezigheden in de tuin of met de dieren.
Wij zijn ook een luisterend oor voor je familielid, of jouw partner, als blijkt dat deze ook wel wat ondersteuning kan gebruiken. Wij vinden namelijk dat we samen ervoor moeten zorgen dat je gelukkig bent. Wij noemen dat ‘samenredzaamheid’. Daarom is er een geregistreerd en gecertificeerd coach die ook maatschappelijk werker is.
Bij de Jo-Anna Hoeve is ook de mogelijkheid tot individuele begeleiding.

Contra-indicaties zijn ernstige gedragsproblematiek, intensieve lichamelijke verzorging, verslavingsproblematiek en agressie.

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in dit aanbod of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.