Meedoen werkt!

ICT Maatwerk Doetinchem

Terug naar overzicht

Werkaanbod

Soort werk

ICT

Algemene beschrijving

Dagbesteding bij ICT Maatwerk is echt maatwerk, zo wordt er gewerkt aan de doelen die voor jou belangrijk zijn en volgens jouw tempo. Daarom is er altijd begeleiding aanwezig die jou kan helpen bij vragen. Dat doen wij op een coachende manier, om je te begeleiden en adviseren in je werk. Bij onze begeleiding gaan wij uit van een positieve benadering, waarin de feedback die je krijgt opbouwend is. De werkzaamheden lopen uiteen van programmeren en onderhoud aan websites tot grafische vormgeving. We verrichten deze werkzaamheden voor zowel bedrijven als particulieren. Jouw taak daarin stemmen we altijd af op de doelen, kwaliteiten en interesses die jij hebt. Samen met de begeleiding kijken we naar die kansen en leerpunten waarmee jij je kennis kan vergroten.

Toeleiding naar betaald werk

Ja

Rolstoel toegankelijk

Ja

Beschrijving soort werk

Veel voorkomende werkzaamheden zijn bijvoorbeeld: frontend development, backend development en grafische vormgeving.

Bereikbaarheid

Openbaar vervoer <500m

Mogelijke werktijden

Ochtend Middag Avond
Maandag x x
Dinsdag x x
Woensdag x x
Donderdag x x
Vrijdag x x
Zaterdag
Zondag

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en verstandelijke beperking

Omschrijving werkomgeving

De werkruimtes zijn ingericht als een modern kantoor. Er wordt gewerkt in een gestructureerde omgeving aan verschillende ICT vraagstukken, van vormgeving tot programmeren.

Wat kun je er leren

Je kunt je ontwikkelen op gebied van programmeren, grafische vormgeving en werknemersvaardigheden.

Groepsgrootte

10 of meer medewerkers

Begeleiding

Gemiddeld

Verzorging

Geen

Verpleging

Geen

Omschrijving

"Bij ICT Maatwerk ondersteunen en begeleiden we mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit doen we middels dagbesteding in de ICT. Daarbij begeleiden we onze cliënten op maat, hun persoonlijke doelen staan centraal. Zo helpen we cliënten te werken aan de ontwikkeling van ICT vaardigheden. Maar vaak besteden we ook aandacht aan het ontwikkelen van werknemersvaardigheden of sociale vaardigheden. Dit alles binnen een veilige leeromgeving, waarin persoonlijke ontwikkeling centraal staat.
Op al onze locaties zijn geschoolde en professionele begeleiders werkzaam, met een achtergrond in de zorg. Op deze manier bieden wij onze cliënten de kwalitatief goede begeleiding en ondersteuning die zij nodig hebben. Dit op verschillende gebieden, afhankelijk van hun behoeftes en leerdoelen. Tevens is er voldoende kennis aanwezig van ICT, om cliënten inhoudelijk te kunnen coachen. Onze begeleiders zijn ervaren en gespecialiseerd in het werken met verschillende doelgroepen."

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in dit aanbod of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.