Meedoen werkt!

Groene Groep

Terug naar overzicht

Werkaanbod

Soort werk

Belevingsgerichte dagactiviteit

Algemene beschrijving

Wil jij graag actief bezig zijn, ontdekken wat je allemaal kunt, maar kun je door een zeer ernstig verstandelijk beperking niet zomaar aan iedere activiteit meedoen? Bij de Groene Groep hebben we activiteiten speciaal voor jou.

Toeleiding naar betaald werk

Nee

Rolstoel toegankelijk

Ja

Beschrijving soort werk

Alles wat we doen bij de Groene Groep, passen we aan op wat jij kunt. Daarom doen we veel activiteiten waarbij je voelt, ziet, ruikt en hoort. We snoezelen, doen sensopatische activiteiten, luisteren naar muziek, maar komen ook lekker in beweging door te gaan zwemmen, wandelen, (rolstoel)dansen, door de motomed te gebruiken of we laten je een ritje maken op het huifbed.

Wat moet je kunnen om deel te nemen?

De Groene Groep is er voor MCG-cliënten en mensen met een ernstig verstandelijk handicap die op zoek zijn naar rust, veiligheid en structuur én een leuke manier om de dag door te brengen.

Situering in wijk

Deze locatie is gelegen in een woonwijk aan de rand van Oud-Beijerland.

Bereikbaarheid

Openbaar vervoer >500m

Mogelijke werktijden

Ochtend Middag Avond
Maandag x x
Dinsdag x x
Woensdag x x
Donderdag x x
Vrijdag x x
Zaterdag
Zondag

Maandag t/m vrijdag
9.30-15.30 uur

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Meervoudige beperking, Verstandelijke beperking

Omschrijving werkomgeving

De Groene Groep is er voor MCG-cliënten en mensen met een ernstig verstandelijk handicap die op zoek zijn naar rust, veiligheid en structuur én een leuke manier om de dag door te brengen.

Wat kun je er leren

Bij de Groene Groep gaan we uit van wat jij kunt. We blijven daarmee oefenen, zodat je die vaardigheid niet verliest. Alle activiteiten zijn gericht op beleving: horen, zien, ruiken, voelen. We maken een goede mix tussen actieve en ontspannen activiteiten.

Begeleiding

Intensief, Zeer intensief

Verzorging

Intensief

Verpleging

Geen

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in dit aanbod of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.