Meedoen werkt!

Erbij Dagbesteding en Thuisbegeleiding: Welkom!

Terug naar overzicht

Werkaanbod

Soort werk

Productie, Montage, Grafisch, ICT, Techniek

Algemene beschrijving

Wij zijn een nieuwe aanbieder van dagbesteding met nauwe aansluiting op de reguliere arbeidsmarkt. Momenteel bouwen we een locatie op het industrieterrein in Boxtel. Op vijf minuten loopafstand van treinstation en busverbinding. Onder meer daar gaan we voor mensen passende dagbesteding organiseren. En doordat wij direct samenwerken met de omliggende bedrijven, kunnen wij cliënten die dat willen én kunnen – geleidelijk of snel – een passende betaalde baan aanbieden. Ons streven is om samen met onze cliënten – in een normale omgeving – te werken aan een voor hen zinvol perspectief.
Daarom is onze lijfspreuk: gewoon, zinvol, speciaal wanneer nodig! Wij verwachten in oktober 2017 met de dagactiviteiten te starten.
Dat doen wij bij Erbij Dagbesteding: in of nabij een gewone werkomgeving, met activiteiten die jij wilt en kunt, samen met leuke collega’s, in een voor jou fijne en veilige omgeving en met deskundige ondersteuning.

Toeleiding naar betaald werk

Ja

Rolstoel toegankelijk

Ja

Beschrijving soort werk

De werkzaamheden zijn divers en zoveel als mogelijk aangepast aan dat wat jij wilt en wat mogelijk is. Het zijn werkzaamheden/ activiteiten die ook zoveel als mogelijk aansluiten bij de werkzaamheden die door werknemers van de aangesloten bedrijven worden gedaan. Hierbij kan kort samengevat worden gedacht aan het sorteren van textiel, het vouwen en tellen van wasgoed, het bedienen van eenvoudige machines. Of het sorteren en inpakken van diverse spullen, het verzendklaar maken van pakketjes.
En het is bijvoorbeeld mogelijk dat voor nodige afwisseling ook niet reguliere activiteiten worden gedaan.

Wat moet je kunnen om deel te nemen?

Het belangrijkste is dat je zelf wilt om naar de bedrijven te komen voor jouw besteding van de dag. En je moet ook in staat zijn om van de eigen woning een of meerdere dagdelen weg te gaan.
Tijdens een kennismakingsgesprek gaan we gezamenlijk bespreken wat iemand wil en kan en of Erbij hiervoor een goede dagbesteding kan bieden. En als het nodig is bieden we (professionele) ondersteuning.

Situering in wijk

Erbij Dagbesteding en de nevenlocatie is gevestigd op het industrieterrein in Boxtel. Treinstation en bushalten liggen tegenover de locatie en zijn direct bereikbaar.

Bereikbaarheid

Openbaar vervoer <200m

Mogelijke werktijden

Ochtend Middag Avond
Maandag x x
Dinsdag x x
Woensdag x x
Donderdag x x
Vrijdag x x
Zaterdag x x
Zondag x x

09.30 tot 12.15 en 12.45 tot 15.30 uur

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Auditieve of communicatieve beperking, Autisme en normale begaafdheid, Autisme en verstandelijke beperking, Licht verstandelijke beperking, Niet-aangeboren hersenletsel (NAH), Overig, Psychische beperking, Verstandelijke beperking, Zintuiglijke beperking

Omschrijving werkomgeving

De activiteiten kunnen op verschillende locaties plaatsvinden. Alle locaties zijn op het industrieterrein in Boxtel.
Op de hoofdlocatie zullen voornamelijk cliënten - geheel of gedeeltelijk - verblijven die min of meer aan de rand van een reguliere werkomgeving het beste tot hun recht komen.
Daarnaast zijn er nevenlocaties waar de activiteiten tussen de reguliere werkprocessen plaatsvinden, al dan niet binnen een enigszins afgeschermde werkplek.
Als het nodig is kunnen cliënten afwisselend gebruik maken van de hoofdlocatie en andere locaties.
Ook de pauzes zullen zoveel als mogelijk met de werknemers van de bedrijven waarmee wij samenwerken worden gehouden.

Wat kun je er leren

Erbij Dagbesteding wil de activiteiten zoveel als mogelijk laten plaatsvinden in een reguliere werkomgeving. Wat je er kunt leren hangt samen met wat je al kunt. Dat brengen we samen in kaart. Ons streven is dat de activiteiten voor jouw zinvol zijn en misschien kun je doorstromen naar een reguliere baan. Maar dat is niet per se nodig.

Groepsgrootte

Niet van toepassing

Begeleiding

Enige, Gemiddeld, Intensief

Verzorging

Enige, Gemiddeld

Verpleging

Geen

Omschrijving

De mate en vorm van ondersteuning hangt samen met wat jij wilt en kunt. Dat brengen we samen in kaart. Daarbij bespreken we samen wat voor ondersteuning jij nodig hebt. Dat kan individuele begeleiding zijn of begeleiding op afstand. Hoe dan ook, de begeleiders-dagbesteding zijn altijd in de buurt. Ze hebben allen een passende beroepsopleiding succesvol afgerond om de nodige begeleiding te kunnen geven.

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in dit aanbod of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.