Meedoen werkt!

Werkaanbod

Soort werk

Productie, Montage, Grafisch, ICT, Techniek

Algemene beschrijving

Vind jij het leuk om brieven in enveloppen te stoppen, boekjes te vouwen of mooie kaarten te maken? Ben jij creatief én vind je het leuk om samen met anderen te werken en iets nieuws te leren? Bij onze dagbestedingslocatie Drukwerk kan het allemaal! We werken hard om opdrachten voor onze klanten uit te voeren, maar er is ook altijd tijd voor plezier.

Toeleiding naar betaald werk

Ja

Rolstoel toegankelijk

Ja

Wat moet je kunnen om deel te nemen?

Drukwerk is gevestigd in het Dokgebouw op het terrein Hernesseroord in Middelharnis. Hier vind je ook een kinderboerderij, een brasserie en een atelier. Drukwerk speelt een belangrijke rol op het terrein Hernessseroord, want wij verzorgen de post voor alle locaties op het terrein.

Situering in wijk

Op het terrein Hernesseroord in Middelharnis.

Bereikbaarheid

Openbaar vervoer >500m

Mogelijke werktijden

Ochtend Middag Avond
Maandag x x
Dinsdag x x
Woensdag x x
Donderdag x x
Vrijdag x x
Zaterdag x
Zondag x

Maandag t/m vrijdag van 10.00-16.00 uur.

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Auditieve of communicatieve beperking, Autisme en verstandelijke beperking, Lichamelijke beperking, Licht verstandelijke beperking, Verstandelijke beperking

Wat kun je er leren

Werken bij Drukwerk is leuk voor jou als je wilt werken zoals ze dat doen in grote bedrijven. Je moet goed zijn in papier vouwen en stickeren of stempelen. Werken bij Drukwerk is ook leuk als je graag nieuwe dingen wilt leren. Je werkt zoveel mogelijk zelfstandig en krijgt hulp als dat nodig is. Het maakt niet uit of je zelfstandig, bij Zuidwester of bij een andere organisatie woont.

Groepsgrootte

5 tot 10 medewerkers

Begeleiding

Geen

Verzorging

Geen

Verpleging

Geen

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in dit aanbod of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.