Meedoen werkt!

DROOM! Partners

Terug naar overzicht

Werkaanbod

Soort werk

Dienstverlening, Horeca, Zorg

Algemene beschrijving

DROOM! Partners heeft verschillende werkplekken. Zo zijn er plekken in het Radboudumc te Nijmegen. Hier werken we samen met Vermaat (horeca) en FoodforCare (horeca). Zoek je iets anders dan de horeca? we hebben ook een samenwerking met de Rabobank (facilitair) en Nederrijn (schoonmaak). Mocht ook dat niks voor jou zijn dan kun je samen met de jobcoach van DROOM! onderzoeken wat dan mogelijk wel een passende plek voor jou is.

Toeleiding naar betaald werk

Ja

Rolstoel toegankelijk

Ja

Bereikbaarheid

Openbaar vervoer <200m

Mogelijke werktijden

Ochtend Middag Avond
Maandag x x
Dinsdag x x x
Woensdag x x x
Donderdag x x x
Vrijdag x x x
Zaterdag
Zondag

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Auditieve of communicatieve beperking, Autisme en normale begaafdheid, Autisme en verstandelijke beperking, Chronische ziekte, Gedragsproblemen, Lichamelijke beperking, Licht verstandelijke beperking, Niet-aangeboren hersenletsel (NAH), Overig, Psychiatrische beperking, Psychische beperking, Verstandelijke beperking, Zintuiglijke beperking

Omschrijving werkomgeving

Wil jij graag met ondersteuning van een jobcoach aan de slag bij een reguliere werkgever? dit om te kijken of je daar het beste uit jezelf kunt halen? Dan is een werkplek via DROOM! Partners mogelijk iets voor jou. DROOM! heeft een samenwerking met een aantal grote en kleine bedrijven in de regio Arnhem Nijmegen. Op deze manier kunnen de mensen die via DROOM! Partners aan het werk willen onder begeleiding ondervinden of het werken in een regulier bedrijf bij hen past. Aan welke bedrijven kun je denken? In het Radboudumc te Nijmegen werken we samen met Vermaat (horeca) en FoodforCare (horeca) zoek je iets anders dan de horeca? we hebben ook een samenwerking met de Rabobank (facilitair) en Nederrijn (schoonmaak). Mocht ook dat niks voor jou zijn dan kun je samen met de jobcoach van DROOM! onderzoeken wat dan mogelijk wel een passende plek voor jou is. Dit zodat jij het beste uit jezelf kan halen. DROOM! is Specialist in arbeidsparticipatie, en heeft naast het DROOM! Partner programma eigen ondernemingen gericht op maatschappelijke participatie in de regio. DROOM! gelooft dat je een organisatie kan bouwen, die midden in de samenleving staat en arbeidsparticipatie voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een natuurlijk onderdeel van onze samenleving kan laten zijn.

Wat kun je er leren

"Samen met je coach stel je doelen op. Hier ga je samen aan werken.
De doelen kunnen wisselen per persoon en werkplek."

Groepsgrootte

Niet van toepassing

Begeleiding

Gemiddeld

Verzorging

Geen

Verpleging

Geen

Omschrijving

Samen kijken we wat je nodig hebt aan ondersteuning. Je komt op een werkplek te werken waar je gekoppeld wordt aan een vaste collega. Daarnaast komt je coach geregeld langs. Je coach is altijd bereikbaar en kan extra langskomen wanneer dat nodig is.

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in dit aanbod of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.