Meedoen werkt!

DROOM! De Landerij

Terug naar overzicht

Werkaanbod

Soort werk

Horeca

Algemene beschrijving

Werkzaamheden vinden plaats in de bediening, de keuken en de bakkerij.

Toeleiding naar betaald werk

Nee

Rolstoel toegankelijk

Ja

Beschrijving soort werk

We bereiden en serveren warme en koude drankjes, lunchgerechten, borrelhapjes en high tea's. In de bakkerij houden we ons structureel bezig met het bakken van appeltaarten die we verkopen op diverse DROOM! locaties en aan andere horecabedrijven. Daarnaast maken we in de bakkerij ook ander gebak en saucijzenbroodjes voor onze eigen verkoop en voor andere DROOM! locaties. Ook hebben we twee ruimtes voor zaalverhuur. Het is mogelijk om op één van de drie afdelingen te werken of een combinatie te maken van meerdere afdelingen.

Bereikbaarheid

Openbaar vervoer >500m

Mogelijke werktijden

Ochtend Middag Avond
Maandag x x
Dinsdag x x
Woensdag x x
Donderdag x x
Vrijdag x x
Zaterdag x x
Zondag x x

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Auditieve of communicatieve beperking, Autisme en normale begaafdheid, Autisme en verstandelijke beperking, Chronische ziekte, Epilepsie, Gedragsproblemen, Lichamelijke beperking, Licht verstandelijke beperking, Meervoudige beperking, Niet-aangeboren hersenletsel (NAH), Psychiatrische beperking, Psychische beperking, Verstandelijke beperking, Zintuiglijke beperking

Omschrijving werkomgeving

"We zijn gevestigd op Landerij de Park, een groen recreatiegebied in Elst waar natuurliefhebbers, fietsers, wandelaars en mensen met jonge kinderen hun hart kunnen ophalen. Naast de horeca die door ons gehost wordt, kunnen mensen hier een speeltuin, moestuin, kinderboerderij, doolhof, en wandelroutes vinden.
Onze keuken, bakkerij en restaurant zijn overzichtelijke ruimtes. Bij mooi weer ontvangen wij gasten daarnaast graag op ons grote terras. Dit is een geliefde plek voor velen en de doorloop van gasten is daardoor relatief hoog."

Wat kun je er leren

De voorkomende werkzaamheden in de keuken, bediening en bakkerij.

Groepsgrootte

10 of meer medewerkers

Begeleiding

Gemiddeld

Verzorging

Geen

Verpleging

Geen

Omschrijving

Wij bieden begeleiding in het kader van arbeidsparticipatie. Er is nagenoeg elke dag een participatiecoach aanwezig die meewerkt op de vloer en coaching en begeleiding biedt binnen de werkzaamheden en arbeidsmotivatie/werkhouding en -gedrag. Daarnaast zijn er vakcoaches in de bediening, bakkerij en keuken die die vakvaardigheden aanleren.

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in dit aanbod of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.