Meedoen werkt!

Droom! de Aam

Terug naar overzicht

Werkaanbod

Soort werk

Horeca

Algemene beschrijving

Diverse werkzaamheden in de keuken, bakkerij, bediening, zalen en schoonmaak.

Toeleiding naar betaald werk

Nee

Rolstoel toegankelijk

Ja

Bereikbaarheid

Openbaar vervoer <500m

Mogelijke werktijden

Ochtend Middag Avond
Maandag x x
Dinsdag x x
Woensdag x x
Donderdag x x
Vrijdag x x
Zaterdag
Zondag

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Auditieve of communicatieve beperking, Autisme en verstandelijke beperking, Chronische ziekte, Epilepsie, Gedragsproblemen, Lichamelijke beperking, Licht verstandelijke beperking, Niet-aangeboren hersenletsel (NAH), Overig, Psychische beperking, Verstandelijke beperking, Zintuiglijke beperking

Omschrijving werkomgeving

Veilige werkomgeving waar de assistent medewerker begeleid wordt door de eerste medewerker (iemand met een zorg gerelateerd diploma).

Wat kun je er leren

Bij DROOM! de Aam hebben wij de visie 'haal het beste uit jezelf en elkaar!'. Bij DROOM! de Aam kun je leren taakgericht te werken binnen de diverse afdelingen en werk je met persoonlijke doelen. Voor iedereen kan dit anders zijn. Bij DROOM! leer je werkzaamheden in de keuken zoals het bereiden van gerechten van de kaart, in de bakkerij het bakken van appeltaarten en koekjes, in de bediening leer je het maken van koffies en bedienen van gasten, bij de afdeling zalen leer je het indekken en schoonmaken van de zalen en binnen de schoonmaak zijn er diverse taken waaronder ook de was.

Groepsgrootte

10 of meer medewerkers

Begeleiding

Intensief

Verzorging

Geen

Verpleging

Geen

Omschrijving

DROOM! de Aam biedt ondersteuning gericht op arbeidsparticipatie.

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in dit aanbod of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.