Meedoen werkt!

Werkaanbod

Soort werk

Belevingsgerichte dagactiviteit

Algemene beschrijving

Dagbesteding voor jongeren en jong-volwassenen met een ernstige meervoudige beperking. Uitgebreide en gevarieerde dagactiviteiten die volledig zijn afgestemd op ieders mogelijkheden.

Toeleiding naar betaald werk

Nee

Rolstoel toegankelijk

Ja

Beschrijving soort werk

"Dagbesteding voor jongeren en jong-volwassenen met een ernstige meervoudige beperking. Uitgebreide en gevarieerde dagactiviteiten die volledig zijn afgestemd op ieders mogelijkheden.
Een dag bij Spetters bestaat uit bewegen, snoezelen en activiteiten. Met verschillende materialen stimuleren we de ontwikkeling van onze jongeren, denk bijvoorbeeld aan een spelcomputer. Ook stimuleren we de zintuigen aan de hand van persoonlijke zintuiglijke verhalen. Bij ons geldt: elke stap is er eentje, hoe groot of klein deze ook is.

Bovenal vinden we gezelligheid enorm belangrijk, daarom beginnen we de dag met een ochtendkring en eten we samen. Kortom, wij zorgen ervoor dat onze jongeren optimaal kunnen genieten en doen dit, elke dag weer, met een goede dosis humor.

We werken volgens de LACCS methode, die ons in staat stelt om alles uit iedere dag te halen en daar genieten we van.

We werken met verschillende professionals: gedragswetenschappers en paramedici, zoals logopedisten, fysiotherapeuten en ergotherapeuten."

Bereikbaarheid

Openbaar vervoer <500m

Mogelijke werktijden

Ochtend Middag Avond
Maandag x x
Dinsdag x x
Woensdag x x
Donderdag x x
Vrijdag x x
Zaterdag
Zondag

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Lichamelijke beperking

Omschrijving werkomgeving

De groepsruimten zin volledig aan gepast op rolstoelgebruik en visuele beperkingen.

Wat kun je er leren

We proberen zoveel mogelijk ontwikkeling te stimuleren, soms is dat een heel klein stapje (bijvoorbeeld langer kunnen spelen), soms wat groter. We zijn hierbij gericht op communicatie en het vergroten van zelfstandigheid. Hierbij kan je denken aan het leren gebruik maken van een spraakcomputer of zelf uit een ruimte kunnen gaan als het te druk of te rustig is.

Groepsgrootte

5 tot 10 medewerkers

Begeleiding

Op basis van ZZP's

Verzorging

Op basis van ZZP's

Verpleging

Aanwezig

Omschrijving

Ons personeel is geschoold in het verzorgen en begeleiden van alle vragen die bij het hebben van een meervoudige beperking kunnen komen: epilepsie, verslikken, medicatie, peppen, enz.

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in dit aanbod of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.