Meedoen werkt!

Doovre arbeidsmatige dagbesteding

Terug naar overzicht

Werkaanbod

Soort werk

Overige

Algemene beschrijving

Doovre dagbesteding Uden biedt een arbeidsmatig dagbestedingstraject voor mannen of vrouwen met psychosociale of meervoudige problematiek waarbij een regulier arbeidstraject niet haalbaar is (gebleken).

Doovre biedt een kleinschalige en rustige werkomgeving, waardoor onze werkers zich veilig voelen, plezier in hun werk hebben en zich ook nuttig kunnen maken binnen verschillende werkvelden.

Toeleiding naar betaald werk

Nee

Rolstoel toegankelijk

Nee

Beschrijving soort werk

Productie
Bij productie komen verschillende onderdelen aan bod; in- en ompakken van spullen maar ook het sorteren, afwegen en tellen van producten.

De verschillende werkzaamheden bij Doovre
Houtbewerking
Houtbewerking is ook een van onze mogelijkheden. Er is een aparte afdeling voor het werken met hout. Het werk bestaat voornamelijk uit het in elkaar schroeven en lijmen van gerecycled materiaal.


Assemblage
We krijgen veelal opdrachten van bedrijven uit Uden en omstreken om samen met hun te werken naar een eindproduct voor hun klanten. Wij bij Doovre helpen daar aan mee door de producten te assembleren en weer netjes in te pakken zodat het naar de klanten kan.

en nog veel meer uitdagend werk

Bereikbaarheid

Openbaar vervoer <500m

Mogelijke werktijden

Ochtend Middag Avond
Maandag x x
Dinsdag x x
Woensdag x x
Donderdag x x
Vrijdag x x
Zaterdag x
Zondag x

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en normale begaafdheid, Licht verstandelijke beperking, Niet-aangeboren hersenletsel (NAH), Overig, Psychische beperking, Verstandelijke beperking

Groepsgrootte

5 tot 10 medewerkers

Begeleiding

Gemiddeld, Intensief

Verzorging

Geen

Verpleging

Geen

Omschrijving

De begeleiders bij ons werkt gezellig mee met de groep mensen.

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in dit aanbod of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.