Meedoen werkt!

De Waspartner

Terug naar overzicht

Werkaanbod

Soort werk

Dienstverlening

Algemene beschrijving

De Waspartner is een professionele was-, strijk- en reparatieservice inclusief bezorg- en afhaalservice met een maatschappelijke meerwaarde. Wij zijn onderdeel van stichting Driestroom. Dagelijks werken er op onze locatie in Heteren mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, mensen met een beperking en ook vrijwilligers met elkaar samen. Uiteindelijk verwachten wij dat er op onze locatie in Heteren dagelijks werk is voor ongeveer 25 personen.

Toeleiding naar betaald werk

Nee

Rolstoel toegankelijk

Ja

Beschrijving soort werk

Wij verzorgen de was voor verschillende Driestroomlocaties ook voor externe klanten in de regio. Ook is er een waswinkel aanwezig waar particulieren hun was kunnen laten doen. Tevens dragen medewerkers o.a. zorg voor het logistieke en transport proces.

Bereikbaarheid

Openbaar vervoer >500m

Mogelijke werktijden

Ochtend Middag Avond
Maandag x x x
Dinsdag x x x
Woensdag x x x
Donderdag x x x
Vrijdag x x
Zaterdag
Zondag

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Verstandelijke beperking

Omschrijving werkomgeving

Er is een grote ruimte zowel boven als beneden. Beneden vindt het wasproces plaats. Vuile was wordt beneden gesorteerd in bakken in een aparte ruimte. Daarna wordt deze beneden in de wasmachines gewassen en gedroogd. Boven vindt de verwerking van de was plaats: het vouwen en sorteren in kratjes. Dit gebeurt op grote, lange tafels. Er zijn bureaustoelen aanwezig om zittend (vouw) werk te verrichten.

Wat kun je er leren

Was sorteren, wassen, vouwen, strijken (mangelen), ordenen van was. Het logistieke en transport gedeelte.

Groepsgrootte

10 of meer medewerkers

Begeleiding

Gemiddeld

Verzorging

Enige

Verpleging

Geen

Omschrijving

Er wordt gewerkt met medewerkers begeleiding en persoonlijk begeleiders. Zij ondersteunen de assistent medewerker waar nodig op een coachende manier.

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in dit aanbod of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.