Meedoen werkt!

De Rozelaar locatie Industrie

Terug naar overzicht

Werkaanbod

Soort werk

Productie

Algemene beschrijving

Dagbestedingsgroep Industrie is gelegen op industrie terrein de Valk in Barneveld. Midden tussen de bedrijven waar we nauw mee samen werken. We maken gebruik van een mooi pand en voldoende ruimte om te werken en onze producten op te slaan. Aan het eind van een doodlopende weg is het een veilige plek voor onze deelnemers.

Toeleiding naar betaald werk

Nee

Rolstoel toegankelijk

Nee

Beschrijving soort werk

We doen veel werk voor bedrijven in de buurt zoals het in en uit pakken van producten. Rond de kerst pakken we veel kerstpakketten in. Van oude pallets maken we weer een mooi product, namelijk aanmaakhoutjes. Vind je het leuk om te timmeren? Nestkastjes maken we ook. Er is ook tijd voor ontspanning, koken en bakken, knutselen, muziek en we gaan buiten de deur ook leuke dingen doen. Nieuwsgierig geworden? Maak dan een afspraak met het CliëntAdviesPunt om bij ons te komen kijken.

Wat moet je kunnen om deel te nemen?

VG 3-6 indicatie.

Situering in wijk

Op een industrieterrein aan een doodlopende straat.

Bereikbaarheid

Mogelijke werktijden

Ochtend Middag Avond
Maandag x x
Dinsdag x x
Woensdag x x
Donderdag x x
Vrijdag x x
Zaterdag
Zondag

9.00-15.30 uur.

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Verstandelijke beperking

Omschrijving werkomgeving

Op de bovenverdieping is de kantine waar we gezellig met elkaar pauze houden. Boven is ook een eenvoudige keuken en een extra toilet. Het pand is niet geschikt voor mensen die een rolstoel nodig hebben of slecht ter been zijn.

Begeleiding

Gemiddeld

Verzorging

Enige

Verpleging

Geen

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in dit aanbod of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.