Meedoen werkt!

Werkaanbod

Soort werk

Creatief, Productie, Winkel

Algemene beschrijving

De dagbesteding is een werkplaats/winkel, waar creatieve werkzaamheden worden verricht met een licht arbeidsmatig karakter. De spullen die je zelf hebt gemaakt, mag je bij De Buren ook zelf verkopen. Onze winkel en de werkplaats zijn gevestigd in een klein winkelcentrum in een woonwijk, waardoor er vaak nieuwe klanten binnenkomen.

Toeleiding naar betaald werk

Nee

Rolstoel toegankelijk

Ja

Beschrijving soort werk

Bij Handwerk De Buren kun je iedere dag knutselen met verschillende materialen. We maken producten van hout, textiel of met verf of mozaïek. Dat betekent dus lekker zagen, timmeren, naaien, vilten of zelfs je eigen papier scheppen. Maar we máken niet alleen mooie spullen, we verkópen ze ook. Daarbij hebben we jouw hulp ook nodig. Je vertelt de klanten in de winkel over de producten, je werkt met de kassa en je helpt mee om de winkel en de werkplaats netjes te houden. We doen alles samen.

Situering in wijk

De Buren is te vinden in een klein winkelcentrum, waar ook de Jumbo gevestigd is, te midden van een levendige woonwijk. Schuin tegenover de locatie staat een bejaardentehuis en er zijn veel appartementen rondom. In de directe nabijheid is een restaurant, zorgvoorzieningen en een peuterspeelzaal.

Bereikbaarheid

Openbaar vervoer <500m

Mogelijke werktijden

Ochtend Middag Avond
Maandag x x
Dinsdag x x
Woensdag x x
Donderdag x x
Vrijdag x x
Zaterdag
Zondag

Maandag t/m vrijdag
9.00–15.30 uur

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Lichamelijke beperking, Licht verstandelijke beperking, Verstandelijke beperking

Omschrijving werkomgeving

Omdat er veel verschillende activiteiten te doen zijn bij De Buren, is de groep heel gevarieerd. Het werk is niet te zwaar en is dus geschikt voor iedereen die creatief aan de slag kan en wil en voor iedereen die iets nieuws wil leren op zijn of haar eigen niveau. We passen de activiteit aan op wat jij wil leren. De Buren is geschikt voor jou wanneer je een dagbesteding indicatie hebt.
Deze activiteit wordt gefinancierd vanuit de AWBZ of PDG.

Groepsgrootte

10 of meer medewerkers

Begeleiding

Enige

Verzorging

Geen, Enige, Gemiddeld

Verpleging

Geen

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in dit aanbod of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.