Meedoen werkt!

Dagcentrum Maldensteijn

Terug naar overzicht

Werkaanbod

Algemene beschrijving

Dagbesteding voor volwassenen met en zonder verstandelijke beperking of volwassenen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Toeleiding naar betaald werk

Nee

Rolstoel toegankelijk

Ja

Beschrijving soort werk

Gevarieerde activiteiten die zijn afgestemd op ieders behoefte en mogelijkheden.

Bereikbaarheid

Openbaar vervoer <200m

Mogelijke werktijden

Ochtend Middag Avond
Maandag x x
Dinsdag x x
Woensdag x x
Donderdag x x
Vrijdag x x
Zaterdag
Zondag

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Auditieve of communicatieve beperking, Autisme en normale begaafdheid, Autisme en verstandelijke beperking, Epilepsie, Lichamelijke beperking, Licht verstandelijke beperking, Niet-aangeboren hersenletsel (NAH), Verstandelijke beperking

Omschrijving werkomgeving

Een beschermde werkomgeving, verzorging en begeleiding wordt geboden. Er is altijd begeleiding in de nabijheid. We hebben 2 groepsruimtes, waarvan 1 met een kleine keuken en 1 met een aantal computers. Er is een aangepast toilet.

Wat kun je er leren

De activiteiten zijn gevarieerd en zijn aangepast aan ieders wens. We doen ook groepsactiviteiten zoals beweging, muziek, boodschappen en kook- en bakactiviteiten. Daarnaast zijn er mogelijkheden voor huishoudelijke taken, werken op de computer.

Groepsgrootte

Tot 5 medewerkers

Begeleiding

Gemiddeld

Verzorging

Enige

Verpleging

Geen

Omschrijving

We kijken naar ieders persoonlijke wens/behoefte en passen hier de benodigde begeleiding en zorg op aan. We zijn geschoold in epilepsie, medicatie, verslikken, stomazorg e.d.

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in dit aanbod of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.