Meedoen werkt!

Dagbesteding 't Want A

Terug naar overzicht

Werkaanbod

Soort werk

Creatief

Algemene beschrijving

Zoek je een leuke besteding van je week? Vind je het leuk om creatief bezig te zijn, iets actiefs te doen of juist even te ontspannen? Het kan allemaal, want bij 't Want A passen we de activiteiten aan de groep aan. Als je in een rolstoel zit of moeite hebt met spreken, hebben wij de hulpmiddelen voor jou om mee te doen aan de activiteiten.

Toeleiding naar betaald werk

Nee

Rolstoel toegankelijk

Ja

Wat moet je kunnen om deel te nemen?

't Want A is geschikt voor bijna iedereen, omdat we de activiteiten aanpassen aan de groep. We werken met vierhandengebaren, de T3 spraakcomputer, een spraaktablet, pictogrammen en we hebben een tillift en plafondlift.

Situering in wijk

Op het terrein Hernesseroord in Middelharnis.

Bereikbaarheid

Openbaar vervoer <200m

Mogelijke werktijden

Ochtend Middag Avond
Maandag x x
Dinsdag x x
Woensdag x x
Donderdag x x
Vrijdag x x
Zaterdag x
Zondag x

Maandag t/m vrijdag van 10.00-16.00 uur.

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Omschrijving werkomgeving

't Want A bestaat uit vijf verschillende groepen van maximaal acht personen. In iedere groep doen we andere activiteiten. We doen namelijk de dingen die de mensen in de groep leuk vinden of nodig hebben. De activiteiten lopen daardoor uiteen van samen soep maken in de keuken of schilderen tot muziek maken of even lekker snoezelen.

Wat kun je er leren

Dankzij 't Want A kan iedereen een leuke dagactiviteit doen in groepsverband. 't Want A richt zich op een heel brede doelgroep, waardoor je veel nieuwe mensen ontmoet, maar wel altijd met de vertrouwde groep bent.

Groepsgrootte

5 tot 10 medewerkers

Begeleiding

Enige, Gemiddeld, Intensief, Zeer intensief

Verzorging

Enige, Gemiddeld, Intensief, Zeer intensief

Verpleging

Geen

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in dit aanbod of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.